Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! recept
A Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! hozzávalói:Hozzávalók a töltelékhez:
400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.
A Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! elkészítési módja:
Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban. Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezselymet és keverjük össze a gombával és a hagymával, tetszés szerint fűszerezzük. Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze. Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2017. márc. 6. 11:05
A töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! elkészítési módja és hozzávalói.