Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tojásos hagymaleves recept

Tojásos hagymaleves recept

A Tojásos hagymaleves hozzávalói:
1 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
4 szelet szikkadt rozskenyér
2 db tojás
2 evőkanál olaj
1 csokor petrezselyemzöld
só, bors, késhegynyi őrölt paprika


A Tojásos hagymaleves elkészítési módja:
Az apróra vagdalt hagymát üvegesre párolom az olajon. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, az összemorzsolt szikkadt kenyeret és együtt tovább pirítom. Rászórom a pirospaprikát, a borsot, fölengedem 2 liter vízzel és megsózom. Kis lángon fél órát főzöm, majd pépesítem botmixerrel. Beleteszem a keményre főzött, kis kockákra vágott tojásokat és a finomra vágott petrezselyemzöldet.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tojásos hagymaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook