Tojásos-gombás tekercs recept


4 tojás
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
15 dkg friss gomba
1 csilipaprika
snidling
petrezselyem
só
A Tojásos-gombás tekercs elkészítési módja:
1 Serpenyőben, olajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, csilipaprikával ízesítjük, hozzáadjuk a darabokra vágott gombát,felöntjük egy pohár vízzel és fedő alatt készre pároljuk, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. 2 A sózott és habosra felvert tojásokat serpenyőbe öntjük, és az egyik felén megsütjük, majd megfordítjuk és a másik felén is megsütjük. A kész omlettet nedves sütőpapírra tesszük, ráhalmozzuk a gombakeveréket és a sütőpapír segítségével feltekerjük. A sütőpapír két végét úgy csavarjuk meg, mint a szaloncukrot. Miután kihűlt, felszeleteljük.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 051afb3266, 2013. jún. 8. 16:34
A tojásos-gombás tekercs elkészítési módja és hozzávalói.