Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Tojásos-gombás tekercs recept

Tojásos-gombás tekercs recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tojásos-gombás tekercs hozzávalói:
4 tojás
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
15 dkg friss gomba
1 csilipaprika
snidling
petrezselyem



A Tojásos-gombás tekercs elkészítési módja:
1 Serpenyőben, olajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, csilipaprikával ízesítjük, hozzáadjuk a darabokra vágott gombát,felöntjük egy pohár vízzel és fedő alatt készre pároljuk, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. 2 A sózott és habosra felvert tojásokat serpenyőbe öntjük, és az egyik felén megsütjük, majd megfordítjuk és a másik felén is megsütjük. A kész omlettet nedves sütőpapírra tesszük, ráhalmozzuk a gombakeveréket és a sütőpapír segítségével feltekerjük. A sütőpapír két végét úgy csavarjuk meg, mint a szaloncukrot. Miután kihűlt, felszeleteljük.


Kategória: Tojásételek receptjei


A tojásos-gombás tekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook