Tojásfasírozott recept


5 tojás
3 zsemle
2-3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma ízlés szerint
2 dl tej
1 csokor petrezselyem
só
bors
1 teás kanál vegeta vagy delikát
zsemlemorzsa
olaj
csipetnyi majoranna
A Tojásfasírozott elkészítési módja:
A tojásból rántottát sütünk, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A zsemléket megáztatjuk a tejben, és kicsavarjuk őket. Összekeverjük a rántottával, a fokhagymát és a vöröshagymát lereszeljük, belekeverjük a zsemlés, tojásos masszába. Sóval, borssal utánaízesítjük, illetve belekeverjük a vegetát. A zsemlemorzsában a fasírozott nagyságú gömböket megforgatjuk, kicsit meglapogatjuk, és a forró olajban kisütjük. Feltétnek sóskamártáshoz, spenóthoz tálalhatjuk, vagy friss fejes salátával, és petrezselymes újburgonyával kínáljuk. Jó étvágyat!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Marietta2, 2011. jún. 8. 17:00
A tojásfasírozott elkészítési módja és hozzávalói.