Többsajtos saláta recept
A Többsajtos saláta hozzávalói:5-5 dkg parenyica, gomolya, edami, pásztorsajt
1 nagy savanykás alma
1 kis fej vöröshagyma
1 dl majonéz
1 dl tejföl
2 evőkanál száraz fehér bor
2 evőkanál dióbél
só, törött fehér bors
A Többsajtos saláta elkészítési módja:
A sajtokat, a kicsumázott almát közel egyforma kockákra vágom. A hagymát finomra aprítom. A majonézt a tejföllel simára keverem, hozzáadom a bort, a diót, a hagymát. Sózom, borsozom; az alma és sajtkockákkal jól összekeverem. Befedem, s hűtőben legalább két órán át érlelem. Tálalás előtt átkeverem.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. máj. 26. 17:01
A többsajtos saláta elkészítési módja és hozzávalói.