Többet nem iszom teát. Láttam egy videót, ahol mikroszkóp... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem kell minden elhinni, amit írnak! Semmivel sem egészségtelebb, mint bármi más!!
Én is iszom sok teát,(meg sem fordul a fejembe, hogy mivel van tele, megfelelően kell elkészíteni!)
Sok hasonló cikket lehet olvasni, de tényleg ha mindenre "ugranánk" már levegőt sem lenne szabad vennünk!🙃
Igyár csak továbbra is, kedves egészségedre!👍
A te dolgod, de ha rendesen leforrázod a tealeveleket, az úgy készült teát még a kisgyerek is nyugodtan megihatja.
Akkor persze szennyezett levegőt se vegyél az utak mellett, mert belehalsz! 😀
A vízben is...nyüzsgés van.
Esetleg pálinka vagy vodka steril:)
Ne ijedj meg, de pl az arcodon is élnek mikroszkópikus kis lények, akik este jönnek elő, h az elhalt hámsejteket falatozzák.
Az lenne a gáz, h minden steril lenne a 'kóp alatt.
További ajánlott fórumok:
- Maybe baby ovu mikroszkóp
- Ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp?
- PG 53 ovulációs mikroszkóp eredményét befolyásolja-e, ha valaki cickafark teát iszik?
- Mi a véleményetek a pg53 mikroszkóppal kapcsolatban? Megéri megvenni vagy inkább az ovu teszt?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Régebben láttam egy videót, amiben Tom Beck is benne volt. Nem tudjátok véletlenül a címét?