PG 53 ovulációs mikroszkóp eredményét befolyásolja-e, ha valaki cickafark teát iszik? (tudásbázis kérdés)
Igen! Nem mindegy mikor! Én este szoktam.
Az se mindegy,hogy előtte mikor ettél,vagy mostál fogat. Fél-1 orát várj ezek után,mert nem tisztán a "sajátod"! :)
Engem is viccelt már meg emiatt! később meg ellentétest mutatott..
Majd kitapasztalod.
Szerinted létezik az, hogy pénteken páfrányos volt, tegnap nem, ma meg újra páfrányos.
Vagy ez is úgy van mint a ovu tesztnél, hogy nem mindegy mikor csinálod?
Direkte nekem se,csak akkor,ha pont mentem rákszürésre,vagy most a lombik előtt kötelező kukkra.:)) Ekkor derült ki a kettő is.Én pedig tudtam,nem véletlen,mert teáztam előtte..:)
Pont peteéréskor v. előtt sikerült menni...
Sok sikert,nem lesz ott semmi baj! :))
Nem mondom, hogy nekem nincs. Gondolom,hogy van. De én nem nagyon szoktam érezni, vagy csak eddig nem figyeltem rá. UH-n pedig még sosem nézték.
Mi csak most kezdtünk el próbálkozni. Ez lesz a második hónap. Csak én hajlamos vagyok túl kombinálni a dolgokat.
Hááát! azt nem tudom,ha nincs,mert elvileg nekem még eddig volt,látták Uhun 10 nap körül,pont a ciklusom hosszát is igazolva.
Ovulácios teszt? itt a neten lehet venni olcson...
Nekem is van leirt keverékes receptem, több is. De úgy gondoltam, hogy önmagában hatékonyabb.
Azt tudom, hogy a ciklus második felében palástfű kell.
Csak azon gondolkodtam, hogy mindenhol azt írják, hogy pé.-ig kell az 1. tea, de ha valakinek nincs, vagy nem tud róla, akkor meddig igya?
Nekem eredetileg 24 napos a ciklusom,szoval 10 nap-ig ittam.De nem magában,hanem a ciklus teakeveréket,amit én állítottam össze.A második felében palástfü van cicka helyett.Innen néztem ki,a netről.
Már nem iszom,mert lombikozunk és stimu alatt nem lehet...
Ha gondolod hétvégén elküldöm e-mail-re a linkjét a teának...
Én azt szeretném megtudni,hogy vajon mennyi az az E2,amit már kimutat!? Nincs beleírva a tájékoztatojába? Az enyém már őskövület:)))
Nekem min.10 éve már megvan a PG/53.
Kissé fárdt vagyok:P
Cickafarktol erős peteérés,attol magasabb ösztrogén...emiatt jol kimutatja..
Gondolom...
Sziasztok!
Szerintem a cickafarktol erős peteérés lesz(estleg 2db is),és nem a tea befolyásolja(nem azt mutatja ki),hanem a hatására emelkedik az ösztrogén.
Nekem viszont a cisztát is kimutatta,mivel az is nagyon termeli az ösztrogént..
Nekem a rendszeres cickafarkivástol 2 petim ért meg egyszerre...Én nagyon ajánlom!
Szia
meglehet mert elméletileg az ösztrogén miatt páfrányos a pg 53 és a cicka is azt támogatja. De az is lehet, hogy pé-ed van tényleg.annak több nap a folyamata így nincs kizárva, hogy ilyen korán látszik rajta.
További ajánlott fórumok:
- Ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Használja valaki a PG 53 ovulációs mikroszkópot?
- Lehetséges, hogy két nap negatív után, ma pozitív az ovulációs teszt eredménye?
- Ovulációs gyors teszt (nem mikroszkópos) Nektek mi a véleményetek ezekről a gyors tesztekről?
- Hétfőn hólyagtükrözésem lesz! Begyulladt a fogam, szedhetek rá Dalacint? Nem fogja befolyásolni a tükrözés eredményét?