Lehetséges, hogy két nap negatív után, ma pozitív az ovulációs teszt eredménye? (tudásbázis kérdés)
10. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2. - Beata21bea)
2013. nov. 6. 22:26
Persze. Az ovu teszt általában nem folyamatosan erősödik, hanem egyik napról a másikra lesz pozitív. PE-d nyugodtan lehet a 18. napon is, ha hosszú a ciklusod vagy izgalom hatására is.
9. beata21bea (válaszként erre: 8. - Mézgapaula)
2013. nov. 5. 17:33
Nem fogamzásgátlásnak szántam.... szeretnénk még bébit, csak mint mondtam, berezeltem
8. mézgapaula (válaszként erre: 7. - Beata21bea)
2013. nov. 5. 16:10
Szia!
Az ovuteszt NEM fogamzásgátló eszköz!!!
A fogamzás akár 1 héttel az ovu előtt bejutott spermával is lehetséges.
Egyébként átlagban 27 nap negatív után lesz pozi, egyszer egy hónapban:-)
7. beata21bea
2013. nov. 5. 16:04
Delutan tudtam csinalni, nem ittam elotte, ereztem tompa fajast, aztan akcio kozben berezeltem. -Nekem mar van 4- szoval most tuti nem lesz bébi
6. Babeck
2013. nov. 5. 10:10
Tudod ugye, hogy az ovutesztet este kell csinálni lehetőleg úgy, hogy előtte nem iszol egy-két órán át?
Egyéb peteérésre utaló tüneted van?
5. beata21bea
2013. nov. 2. 14:03
Ma is pozitív...
4. beata21bea
2013. nov. 1. 14:50
Fura, hogy így a semmiből...
3. Babeck
2013. nov. 1. 12:52
Elvileg lehet késői peteérés, persze.
Viszont mielőtt megjön, szintén felmegy az LH szint, ezért becsapós lehet.
Azért legyetek együtt kétnaponta, ha megoldható, hátha :)
2. beata21bea
2013. nov. 1. 12:44
Tegnap és tegnap előtt totál negativ ma egyértelmű pozitív. /Ma 18.cn/ Lehetséges? Tegnap még halvány 2.vonal sem volt
1. beata21bea
2013. nov. 1. 12:42
Ovu teszt - kérdés
További ajánlott fórumok:
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- PG 53 ovulációs mikroszkóp eredményét befolyásolja-e, ha valaki cickafark teát iszik?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Laktóz kilégzéses vizsgálat eredménye negatív, de a tejtől mégis van fájdalom, ez mitől lehet?
- Negatív teszt és vérzés ellenére lehetséges, hogy mégis van baba?
- Ovulációs teszt eredményét hogyan kell értelmezni?