Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Többé nem barnul a banán se fórum

Többé nem barnul a banán se (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Többé nem barnul a banán se (Napi érdekes)

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Kentaurcica)
ma 16:02
Amiért hamarabb és többet fizetnek...
7. kentaurcica (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 15:59
Ennél sokkal nagyobb problémákat kellene megoldani. Nem értem, miért ilyenekre pazarolják az erőforrásokat!
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Globus)
ma 11:52
Ismerem.😀 Sok éve búzahúsként árulták a bio boltban por formában. Rábeszéltek, vettem is. Szerencsére nem volt nálam nagy sikere, így ki is dobtam a maradékot. Aztán mikor lett internetem, igazából akkor tudtam meg hogy mi ez.
5. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 11:35
Van, aki a glutént tisztán eszi. Szejtán a neve.
ma 11:33

"Vajon azt tudja már valaki, mi lesz a sok génmanipulált élelmiszer fogyasztásának hatása az emberiségre 20-30 év múlva? Szerintem senki."

Szerintem meg sejthetjük, érezni ezt most is ha pl. búza génmódosítására gondolunk. Mi szerint legyen bőségesebb a termés, és tartalmazzon több glutént. 50 évvel ez előttig az ősbúzától senkinek nem volt semmi baja. Most meg? És állítólag csak nemesítették.

Ha a szóját nézzük, ott sem jobb a helyzet. De lehetne sorolni.

ma 11:17
Még az jutott eszembe, hogy eddig csak ránézve meg tudtuk állapítani, hogy milyen stádiumban van. Ha túlérett poshadtan is sárga lesz, hát így jártunk...
ma 11:03
Valamiért hetek óta csak zöldet találok a boltokban, vagy nincs...
ma 09:35
Nagy szükségünk volt erre a genetikai beavatkozásra!
Már mindannyiunkkal előfordult, hogy megbarnult a banán a konyhapulton, nem igaz? Ha ez a felfedezés a gyakorlati életünkbe is beszivárog, soha többé nem kínoz ez a probléma minket...

Ugrás a teljes írásra: Többé nem barnul a banán se

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook