Többé nem barnul a banán se (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Többé nem barnul a banán se (Napi érdekes)
13. Ruslan (válaszként erre: 12. - Boldogzokni)
márc. 17. 00:39
Igen, úgy gondolom segítek abban, hogy csökkentsük a pazarlást. Nekem tetszett az írásod, tanulságos.
12. boldogzokni (válaszként erre: 9. - Ruslan)
márc. 16. 10:52
Akkor bejött a marketing nálad :)
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Globus)
márc. 14. 18:01
Igen.
10. globus (válaszként erre: 6. - 55Judit)
márc. 14. 17:36
Maga a glutén, azaz sikér.
9. Ruslan
márc. 14. 16:59
Ritkán veszek. Olvastam olyat, hogy van benne antianyag, viszont nem ezért. Azt nem írom le miért, lényegtelen, a narancs jobban ízlik. Viszont a boltban láttam én is a szomorú banánt, ezt írták legalábbis a plakátra. Egyenként, nem csokrokban tették ki (lehet emiatt hamarabb romlik, nem tudom). Kicsit rosszabb minőségűek voltak, viszont amikor otthon leszedtük a héját, nem volt semmi baja. Azt írták a táblára, hogy szomorú és magányos banánok vagyunk, ezért vegyetek meg minket. Megvettem hármat.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Kentaurcica)
márc. 14. 16:02
Amiért hamarabb és többet fizetnek...
7. kentaurcica (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
márc. 14. 15:59
Ennél sokkal nagyobb problémákat kellene megoldani. Nem értem, miért ilyenekre pazarolják az erőforrásokat!
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Globus)
márc. 14. 11:52
Ismerem.😀 Sok éve búzahúsként árulták a bio boltban por formában. Rábeszéltek, vettem is. Szerencsére nem volt nálam nagy sikere, így ki is dobtam a maradékot. Aztán mikor lett internetem, igazából akkor tudtam meg hogy mi ez.
5. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
márc. 14. 11:35
Van, aki a glutént tisztán eszi. Szejtán a neve.
4. 55Judit
márc. 14. 11:33
"Vajon azt tudja már valaki, mi lesz a sok génmanipulált élelmiszer fogyasztásának hatása az emberiségre 20-30 év múlva? Szerintem senki."
Szerintem meg sejthetjük, érezni ezt most is ha pl. búza génmódosítására gondolunk. Mi szerint legyen bőségesebb a termés, és tartalmazzon több glutént. 50 évvel ez előttig az ősbúzától senkinek nem volt semmi baja. Most meg? És állítólag csak nemesítették.
Ha a szóját nézzük, ott sem jobb a helyzet. De lehetne sorolni.
3. globus
márc. 14. 11:17
Még az jutott eszembe, hogy eddig csak ránézve meg tudtuk állapítani, hogy milyen stádiumban van. Ha túlérett poshadtan is sárga lesz, hát így jártunk...
2. globus
márc. 14. 11:03
Valamiért hetek óta csak zöldet találok a boltokban, vagy nincs...
1. boldogzokni
márc. 14. 09:35
Nagy szükségünk volt erre a genetikai beavatkozásra!
Már mindannyiunkkal előfordult, hogy megbarnult a banán a konyhapulton, nem igaz? Ha ez a felfedezés a gyakorlati életünkbe is beszivárog, soha többé nem kínoz ez a probléma minket...
Ugrás a teljes írásra: Többé nem barnul a banán se
Már mindannyiunkkal előfordult, hogy megbarnult a banán a konyhapulton, nem igaz? Ha ez a felfedezés a gyakorlati életünkbe is beszivárog, soha többé nem kínoz ez a probléma minket...
Ugrás a teljes írásra: Többé nem barnul a banán se