Hogyan barnuljunk??? (beszélgetés)
Szoli, nap, ezek a barnító eszközök.:)
De ismerek egy Dove bőrbarnító krémet, kipróbáltam, nem rossz.:)
Budapest, 1051, Erzsébet tér 9-10.
Közvetlen bejárat a Deák Ferenc utcából
Telefon: (+36-1) 411-0920
Mobil: +36 30 528-1717
shop@magictan.hu
Ha esetleg érdekelne. :)
VARÁZSLATOS BARNULÁS
Gyors barnulás UV nélkül
Az automatikusan működő MagicTanŽ gép villámgyorsan, egyenletesen befújja a test teljes felületét a MagicTanŽ szabadalmaztatott kozmetikumával. Ez az oldat abszolút biztonságos, egészségre nem káros, természetes önbarnító reakciót vált ki a bőrben. A fő alkotóeleme a már régóta elismert DHA, mely néhány óra alatt egyenletes, gyönyörű színt ad. A barnaság bőrtípustól függően megközelítőleg egy hétig tart. A folyamat UV-mentes, ezért az UV-ra érzékeny vendégek is biztonsággal használhatják, még akkor is, ha világos bőrűek vagy netán szeplősödére hajlamosak.
Én is fehér börű vagyok.és nekem is volt gondom rengetek..annyi pigment folt van a vállamon hogy csak na-a bőr nem felejt.
Szeretnék barnább lenni,a szoláriumtól is ccsak leégek.Most szoktatom a bőröm az alkalmankénti 5 perchez,vettem szolikrémet is hát el kell éruljam hogy egy darab fillért nem ér.Az önbarnitó,na arról ne is beszéljünk..hogy beöltözve kelljen járj hogy eltakard a foltos bőröd..áhh inkáb nem...valaki fehér bőrünek született,ő sose lesz latin bőrű..
szolárium. Igazán hatásos.
Én nagyon fehér bőrű vagyok. Régen, ha kifeküdtem a napra, akkor csak jól megégtem és utánna a pirosasság pár nap múlva elmúlt. 2éve elkezdtem egy szoliba dolgozni, és lehetőségem nyilott rá, hogy olcsobban tudjam használni a gépeket. Elösször félve fogtam bele, de alig pár hét és a látható volt, hogy a bőröm valamivel sötétebb, mint anno. Krémek használatával a bőröm nem száradt ki és sima is lett. Aztán mikor elösször nyáron kimentem a napra észre vettem, hogy a bőröm nem olyan érzékeny és később nem piros hanem bebarnul. Azóta nincs próblémám azzal, hogy mint a rák úgy mászkáljak napozás után
Szia mindenkinek aki erre téved:)))
Én eléggé fehér bőrű vagyok és útálok napozni!!!!!!!!!Éppen ezért szoláriumba szoktam járni heti 2-3*.Az lenne a kérdésem,hogy használ e valaki barnulást elősegítő krémeket,és ha igen milyet????????????????
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?