Miért nem barnulok a kiwiben? (tudásbázis)
Szia Aprajafalva12
Én már visszakértem a pénzemet.
Van máshol olcsóbban szoli, ugyanazt tudja mint a többi.
A szoli nem EGÉSZSÉGEs ezt tudjuk és BIO szoli meg nincs.
Bár én mértékkel szolizom úgy nagy baj nem lehet,csak ne mondják már hogy bio...mert tényleg átverés.
Menjen mindenki és kérje vissza a pénzét! Ez a minimum, amit megtehetnek!
Én Debrecenbe jártam szolizni a kiwibe, de nyitott Nánáson egy új, arra gondoltam, oda átszokok. Ahogy most belegondolok, a nánásinak nem volt nagy táblája, mint a debreceninek, amin az állt volna, hogy bio, ccsak egy ilyen táblaszerűsége a bolt elé kirakva. Szerintem a mocsadékok tudták, hogy meg lesznek büntetve, ennek ellenére nem szóltak, hogy figyu, a mi szolgáltatásunk semmit sem ér, csak a táblára írjuk, hogy zöld, de amúgy ez ugyanolyan rossz neked, mint a többi.
Komolyan mondom, még mindig a plafonon vagyok az egész ügy miatt!
Gyerekek, ezt nagyon benéztük! Én ma visszakérem a pénzem! Azért jártam oda, mert azt mondták, jó és egészséges, ezzel az erővel járhattam volna a sarki fodrászatba is!
Fel kellene jelenteni az egész társaságot a fogyasztóvédelemnél!!!!
Látod, nem hitted el, amikor pont a GVH vizsgálatának megindításáról hoztam a tavalyi linket. Még 9-én.
De nem baj, ha a saját keresésednek hiszel, az is elég.
Ettől függetlenül sajnálom, hogy csalódtál, de legalább több pénzt nem költesz rá. .
Ez felháborító....így átcseszik az embert..azért ez brutális..soha többet nem megyek!
Ilyen drágán ilyen ócskák!
De ha elolvasod a linket, amit hoztam, akkor is elhiszed?
Mert a gazdasági versenyhivatal csak hülyéskedik?
Itt egy bőrgyógyász véleménye.
Szerintem növeld. 7 perc az nem sok.
Amúgy igen, szoláriumonként változik a csövek minősége.
Persze hogy változhat a csövek minősége.
Nem gondolhattad komolyan, hogy kizárólag ugyanaz a cső lehet mindegyik szoliban?!?
Sziasztok!
Nem vagyok nagy szoliba járós az tény, de heti kétszer elmenni még nem olyan káros.
Körútra szoktam járni, mikor melyik esik útba, szerintetek változhatnak szoláriumonként a csövek minőségei?
Lehet csak én nem találtam még meg a megfelelő perc számot és nem is a szolival van a baj!
7 percre megyek szerintetek növeljem a perc számot?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- Te miért szereted az otthonkát?:)
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?