Titkos szám (beszélgetés)
Én úgy gondolom, hogy a szerelmi életemet úgy élem, ahogy szeretném. Ha tizenéves szintjén, akkor úgy. Nyilván nem fogok mindent elmondani.
De abban talán megegyezhetünk, hogy a szerelmi életemet bírálnia nem egy olyan nőnek kellene, aki évek óta magányos, mert vagy olyan magas szintűek az elvárásai, hogy annak senki ezen a Földön nem felel meg, vagy Ő nem üt meg egy bizonyos mércét. Nem akarok találgatni, és igazából nem is érdekel. :)
Abban is megegyezhetünk, hogy segítséget kérni jöttem ide. Legalábbis tudomásom szerint. Nem ilyen véleményre voltam kíváncsi. A topic kérdésére tudsz felelni? Akkor?
Szerintem Zsuzsának van igaza...:)
Ha valakinek tetszel, miért nem képes nyíltan megmondani, ahelyett, hogy kibogozhatatlan üzenetet küld?? Ugyan már... Ez a nevetséges kategória, még áltiskola alsó tagozatában elmenne.
Érdekesen állsz hozzá a kérdéshez: 1 sms ok, 2-nél már hülyének néznek, de fórumot indítani róla szintén ok...
Zsuzsa!
Vártam egy pár napot a válasszal. Ha rögtön írtam volna...
Nem bonyolítok túl semmit. Úgy gondolom, hogy számomra fontos személy írta. Nem érdekel, hogy másnál milyen okok vannak, van hogy -és ezért elnézésedet kérem- végre a sajátomra szeretnék koncentrálni. :)
Egy köszöntő szövegből mit lehet sejteni? :)
Ha elolvastad volna az eddigieket, már írtam, hogy válaszoltam. Rögtön, azonnal egy átlagos semmitmondó üzi keretében. Nem küldök még egyet, mert azért engem senki ne nézzen már hülyének. :)
Bugyuta udvarló... Próbálom fékezni magam, és nem leírni, amit elsőre akartam. Kedves! Először legyen már udvarlód! Jussunk már el idáig, mert addig jössz az állandó hülyeségeiddel. Akkor legalább végre lekötne valaki, mert ez így nem állapot. Csoda-e, ha nem kellesz senkinek?
túlbonyolítod... én is kaptam már olyan számról smst amit nem ismertem. többször is!
az okok banálisak voltak: az egyik esetben nem is nekem szánták, csak eltévesztették a számot
a másik esetben meg egy ismerős volt akit nem tartottam annyira fontosnak hogy elmentsem az új telóba a számát.
mindkét esetben a szövegből sejthető volt azért hogy kb. mi történt...
smst irj neki szerintem, pl hogy köszi... bár elég egy bugyuta udvarló lehet ez, inkább menekülni kéne
Te biztosan. De más...
Már válaszoltam egy tök átlagosat. Nincs több lehetőség. :)
Eddig is sejtettük, hogy valami romantikus lányregénybe csöppentünk ;)
Válaszolj neki valami olyat, amitől kiugrik a homályból ;)
Szerintem egy kicsit tulkompikalod, elvegre ez nem a beautiful. Ha zaklato sms, akkor rendorseg, ha meg jokivansag, akkor visszairsz, hogy koszi szepen. Ennyi:)
Ha ugyis tudod ki az, illik megkoszonni, ha meg tevedsz es megsem o irta, akkor is illik megkoszonni es jonapot!
Attól,h 20as szám,nem biztos,h telenor. Egyébként,ha számodra fontos az,akire gondolsz,írj neki-szerintem!
Ha éppen az általad gondolt személy miatt titkosak a számaid,azonnal cseréld le, mindegy,ki írt valójában-szerintem!
Velem amúgy már megesett,h úgy hívtak,h a keresztnevem alapján keresett valaki egy buliból,ahol nem jártam,csak elütött egy számot (ritka véletlen!!!).
Hivatalos úton nem fogod megtudni,ki volt!:-(
:D
Tudod, mindkét telefonszámom titkos. Mégis megtalált valahogy. Tehát ismernem kell valahonnan. Szeretném megtudni.
Talán azt vártam valahol mélyen, nagyon mélyen, még mélyebben legbelül,hogy jelentkezik valaki, aki a telenornál dolgozik és segít. :) Ugye milyen kis naiv vagyok? :)
Na jó!
Nem mondom meg, ki küldte!
írj neki vissza valamit sms-ben!
Írd meg, hogy már nem is gondoltad, hogy eszébe jutsz még mindig!
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Titkos kapcsolatban lehet számonkérés?
- Telefonos zaklatók - órát árulnak, stb. Titkos a számom a mobilszámom és mégis élérnek
- Segítség kellene egy számítógépes titkosítással kapcsolatban
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Hogyan tudok titkosítani jelszóval a számítógépen egy mappát?