Titkos kapcsolatban lehet számonkérés? (beszélgetés)
Az a helyzet, hogy egy virágcsokornak nem igazán tudnék örülni. 😄
Sírj csak csillagom, kevesebbet fogsz pisilni..😄
Azért tudod....Neked örömet szerezni se könnyű...
A virágcsokrot is csak ennyire becsülnéd?
na mindegy, majd a párnámba fúrom az arcom és ott fogok miattad sírdogálni...-DD
Kicsit sántít, mint a három lábú kutya, de elmegy...😅
Akkor most lehetnél Sanyi bácsi dublőre is...😅
Tényleg nagyon nagyon sajnálom.
egy mentségem, hogy nem vagyok egy Petőfi Sanyi..-))
de sok szeretettel írtam, az semmi?
Sárika, Mint "jóravaló férfi" írtam Neked sok szeretettel egy versikét:
egy picinke cinke vagyok,
megjöttek a téli fagyok,
farkam merev, mert meg fagyott,
a szerelmem is el hagyott,
de nem hagyom, jobb ha tudja,
kitanítom ezt a csacskát,
ne reszeljen kedve szerint
egy útszéli retkes macskát.
A testére "jealous" vagyok,
eltartalak, mindent adok,
megbocsájtok, ha akarod,
így lesz boldog a Te napod,
Biztos bennem van a hiba de én egy korrekt, becsületes, jóravaló férfinak gondolom magam...
ez különben ugyanaz a vita, mint szüzen vagy nem szüzen férjhez menni?
Akartam még írni tegnap, hogy Fi egy nő, ez az ő fóruma, az Ő problémája, és Te engem hordtál le mindenféle önző disznónak...
De én nem haragszom Rád..-DDD
Nem minden férfi ilyen! Vannak korrekt, becsületes, jóravaló férfiak is.
Ugye, itt titkon rám gondoltál..-DDD
Mert rögtön magamra ismertem..-DDD
Csak poénból írtam, mi tegnap már megbeszéltük
képzeld, ezt találtam
"The Virgin Sarah" - A Christmas Story
Én úgy gondolom, hogy egy korrekt férfi mindig nyílt lapokkal játszik.
Távol áll tőle a sumákolás, megcsalás, nők szédítése..
..ha megtette a feleségével, megteszi a másodikkal, harmadikkal is...csak idő kérdése. Az ilyen férfi csakis magát szereti! 🙂
Azért ne általánosítsunk. Az még nem jutott eszedbe, hogy egy férfi addig "vadászik", és tart több vasat a tűzben (akár feleség mellett), amíg meg nem találja azt a nőt, akit tényleg szeret? Mert ilyen is van ám!
Mellesleg nem látsz bele senki életébe, mit miért csinál. Minden kapcsolatban kettőn áll a vásár.
Én a valóságban élem meg, ami nektek álomvilág! 🙂
Nem akarom ráerőltetni senkire. ..ezt hol olvastad?
..csupán leírom a saját véleményem!
Tudok mindenről.🙂
..még arról is, hogy egy tökéletes Férfi ismérve a korrekt viselkedés.
Léteznek olyan nők is, akiket nem lehet megunni, mert vannak olyan okosak, és tesznek róla, hogy velük soha ne legyen unalmas az élet. ..de ezt egy szoknyapecér "sohanapján" fogja megtapasztalni!
Ő csakis akkor áll le a vadászattal, és száll magába, amikor merevedési zavarai lesznek...de akkor már késő. ..mert azok a nők, akikkel addig dolga volt, szintén a változatos kígyóbűvölést részesítik előnyben, csak már nem azokkal, akiknek fél hatot mutat a kobrájuk.
Bocsi. Nem értettem a felét sem amit írsz.
Fordítót használsz? 🙂
...tévesen látod a dolgokat. Én mindig jól választottam! Sőt, a legjobban. Soha egy férfi sem sértett meg, vagy gázolt a lelkembe. Akit pedig nem választottam, az természetesen zokon vette. 😅
Két férfitípus van... A szoknyapecéreket már messziről felismerem! 🙂 ..és zsigerből undorodom tőlük. ..lehet azért, mert annyira nyomulnak. Szóval mindig átlátok a szitán.
"A kicsapongó férfiakat előbb vagy utóbb mindig elhagyják. "
Lehet, de el tudom képzelni, hogy ez a kicsapongó férfiakat nem zavarja mert rájuk bizonyára fokozottan igaz, hogy minden nőt megunnak egyszer.
"megcsalásokra buzdítanak"
nem nevezném megcsaltnak azt, aki nem szexel a párjával, de nyervákol ha pofára esik.
ha van otthon hengergőzés, és/de máshol is... az más tészta.
Igen. Nyilván akik a megcsalásokra buzdítanak a régi vagy jelenlegi szar kapcsolatukból indulnak ki.
+ próbálják a saját tetteiket is igazolni azzal hogy másokat is rávesznek ilyesmire :)))
Egy szeretőnek is joga van követelményeket támasztani, elvégre nem szex rabszolga!
Ha neked nem fér bele, hogy a sokadik legyél a sorban, akkor nem kell ilyen helyzetben benne maradni.
Én nem kérném számon, hogy akkor van-e más vagy nincs. Nem azért mert nincs jogod tudni, hanem azért, mert nem valószínű, hogy elmondja, hogy a héten te voltál a harmadik. Viszont világossá tenném, hogy ez egy 2-2 állás, több nem fér bele, aztán figyelnék és az első gyanúra kiraknám.
Attól, hogy szerető vagy, még lehetnek elvárásaid, pl. nem reszelhet meg minden útszéli retkes macskát.
Más részről én nagyon gyorsan abbagynám a helyedben ezt az egészet, mert neked a hormonjaid máris elkezdtek hozzá kötni. Idővel bele is szeretsz, aztán idővel már a feleséget sem akarod megtűrni és idővel tönkre mész bele. Ő meg továbbra sem fog érezni irántad semmit, egy használati cikk maradsz.
A kérdésedre válaszolva, a férfiak külön tudják választani a csak szexet a szerelemtől, még akkor is, ha valami eget-földet rengető love storyt is hazudnak köré.
További ajánlott fórumok:
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti?
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Titkos kapcsolatban szenvedők, szeretők, beszéljük meg az örömünket, bánatunkat!
- Segítség kellene egy számítógépes titkosítással kapcsolatban
- Hogy lehet az okostelefonon elzárni vagy titkosítani 1-1 whatsapp kapcsolatot vagy beszélgetést?