Titkos kapcsolatban szenvedők, szeretők, beszéljük meg az örömünket, bánatunkat! (beszélgetés)
Basszus, biztos e miatt a hülye fórum miatt, azt álmodtam, hogy megcsaltam a férjemet. Iszonyú szar álom volt, legszivesebben meghaltam volna a lelkiismeretfurdalás miatt.
Amúgy visszatérve a házimunkás részhez. Néha én is elviselnék több segítséget, de azzal, hogy ilyen imádnivaló és így szeret, simán kompenzál egy kis lustaságot.:D
:D
Ezt ismerem.
Azért vagyunk itt, hogy másokkal foglalkozzunk :) Te is... ugyanis... valaki feltesz egy adott kérdést, és erre válaszolgatunk sokan, nyilván azért írja ki, hogy foglalkozzanak mások is a gondjával, bajával, felvetésével.
Ha mindenki magáról írogatna egy-egy téma kapcsán, na az gyönyörű lenne.
És ide mindenki azt ír, amit akar. Ha magáról, akkor úgy is jó, ha másról, úgy is.
Egyébként maga a fórum téma címe is nagyon gáz: "titkos kapcsolatban szenvedők" és aláhúztam a szenvedők szót... ha szenved és benne van, meg is érdemli. Ha valamiben szenved valaki, akkor keressen olyan helyzetet, ami jó neki :) vagy egy jó pszichológust vagy bármit.
Jó, hogy figyelsz. :)
HA ezért haragszik, akkor nem szokta szólni a moderátornak, hogy beleköptek a levesébe, és szóljanak ránk?
Nem hiszem, hogy a kitérő miatt lépett ki.
De tényleg jó lenne megoldani.
az előbb a legfontosabbat kihagytam a felsorolásból:ha szeretitek egymást..:)))
Na mindegy, ha azért, mert szétoffoltuk a fórumot, akkor innen ezer bocs.
Jobb lett volna egy klub.
Nem ennyi a probléma.
De nem picsogok :)
Köszi amúgy, aranyos vagy, hogy segíteni akartál.
Húú bammeg :((
Miattunk?
Sajnálom :(
Ha ennyi a probléma, tessenek megoldani! D
Az más lenne, ha sehova nem mennétek együtt, gyerekkel nem törődne, de ha csak annyi, hogy takarításban nem segít, nem lehet gond.
Én sem főzök sertéshúsból semmit, sőt, hozzá sem érek.:(
Hajaj, megállt a tudomány. Ha hétvégén menne a bejárónő, akkor sem viselnéd el?
Hozzánk ablaktisztítás, és csempék lemosására jön, én itthon vagyok, férjem addig elmegy valahova. pl. Régiségvásár, zsibi, vagy mittudomén, végigjárja osan, tekkó, srap, ilyenek.Fürdő...
Más ötletem nekem nincs.
Nem akarom, hogy idegen mászkáljon az otthonomban. Volt egy csaj, aki vasalt nekem, annak se lett jó vége.
Igen sokallom a feladatokat. Én minden hétköznap melózok + gyerek + házimunka, férjem 5 napot itthon van, 5-öt külföldön. Szerintem beleférne egy kis segítség.
Őszintén; te most fogást keresel a férjeden, vagy sokallod a rád háruló feladatokat?
Mert ettől többet nem tehet, minthogy azt mondja, fogadj bejárónőt.
Ez miért nem jó?:)
Mivel ez a "szeretős" fórum, és egy csibészes fordulattal szerettem volna visszatérni a témához.
Sajnálom, hogy nem ment át.
Te vezetted fel így, hogy "ámbár lehet, hogy így születnek a szeretők"
Nem, nem minden fekete-fehér, extrém esetekben el tudom képzelni, pl akiknek kómában van a házastársuk vagy halálos beteg és őt ápolják, mellette meg van szeretőjük. Ott egyáltalán nem megoldás a válás, mert azt jelentené, hogy egy ilyen nehéz pillanatban magára hagyják a védtelen társukat, de mondjuk mint kapcsolat, már nem léteznek csak azért még van annyi törődés, hogy nem akarják rábízni valaki ismeretlenre.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)