Titkárnőként (nem pályakezdő) mennyit lehet kérni most bruttóban? (tudásbázis kérdés)
Pedig sajnos ma már az a helyzet, hogy vagy munka, vagy gyerek, a kettő együtt nem megy.
A legtöbb állásinterjún pofátlanul meg is kérdezik hogy mikor tervezel gyereket. Persze valahol a cégeket is megértem...
Nem egyszerű.
Nekem is felnőtt fejjel lesz diplomám, munka mellett tudok csak tanulni.
Szerencsére mire végzek, lesz pár év tapasztalatom a szakmámban.
Ne add fel a keresgélést szerintem.
Csak hülyéskedtem :DDD
Amúgy elég sok ilyen oldalt kell olvasgatnom, képben kéne lennem, mert érinti a munkám az ilyen jellegű információ.
Én ezeket tudom ;)
Hehe
Előadó (Állami- és önkormányzati igazgatás),Magyarország
A felmérésben résztvevők száma:1497 fő átlagkerest 164700 (Ft)
Az álláskeresők által elvárt fizetés :3407 fő 121 300-216 900
Ha nem mondod meg a területet hogy válaszoljunk?
Pl. egy önkormányzati titkárnő és egy multicégben dolgozó titkárnő fizetése között zongorázni lehet a különbséget
Én igen.
Tapasztalataim: alig keresnek már titkárnőket, a titkárnői feladatokat ráhúzzák az irodistákra, minek egy külön valakit fizetni.
Multiknál a fő főnök mellé kell. Ahogy mondtam, a mi régiónkban egy ilyen személy (diploma + nyelvtudás) kb 180-at keres.
HR menedzser (HR, munkaerő-fejlesztés), Magyarország
A felmérésben résztvevők 277fő 303 400,-Ft Az álláskeresők által elvárt fizetés 1154fő
*64 500 - 299 100 Ft
A diploma és a 7 év gyakorlat jó, az adatlapodon látom hogy Miskolci vagy, ez már kevésbé, mert tudtommal ott nagy a pangás.
Milyen diplomád van és mi lenne az elképzelésed?
Ez az infó még mindig kevés
Multi cég,vagy állami,vagy autóipar vagy egészségügy ,vagybank, vagy..............
Milyen munkaterületre?
Az se mindegy Budapest, vagy vidék
További ajánlott fórumok:
- fiatal pályakezdő, munkakeresés...
- Állás keresés, pályakezdők, mit kezd az ember egy kopasz szakmával vagy akár érettségivel?
- 1 hét alatt be lehet tanulni egy új munkahelyen pályakezdőként?
- Valaki megtudná mondani hogyan lehet pályakezdőknek startkártyát igényelni?
- McDonald's-ból vagy Burger King-ből meg lehet élni pályakezdőként?
- Hogyan lehet elintézni, hogy az önkormányzat továbbra is fizesse a TB-t pályakezdőként?