Tippek fiu es kislany nevre? (beszélgetés)
Bence, Kristóf,
Adél, Adrienn, Eszter,
Ervin, Gábor, Ádám
Aliz, Anna, Adél
Máté , Lénárd ,Gábor ,Gergő
Kincső ,Boglárka ,Csenge, Beáta
és Sarolta
Nálunk a lánynév: a Nikol-ból átnyergeltünk a Nadin-ra. De tetszik még a Lana,Kíra,Lili,Natália,Tamara,Alexa,Ramóna,Daniella
Fiút még nem választottunk,bár egyet beteszünk talonba,hátha jövő hónapban kiderül,mégsem kislányunk lesz :)
Bár nekem személy szerint favorit:Patrik,Martin,Marcell
Lány: Hanga,lili,Panna
Fiú: Sebestyén,Soma
lány: Krisztina, Dóra, Andrea, Bianka, Renáta, Brigitta
fiú: Zsolt, András, Martin, Róbert
A fiamat: Ferenc Zsombor
a lányomat: Krisztina Ramóna
Amik még tetszenek(fiú): Gergő, Noel, Roland, Levente
Lány: írisz, Iringó
Levente, Bertalan, Bence, Csongor
Laura, Réka, Violetta, Luca
Nálunk a gyerekek hagyományosan kapták a nevüket:
A fiam a 2 nagypapa nevét kapta: András Ferenc,
a kislányom az én nevemet+apukája adta a másik nevét: Veronika Nóra
Nagyon sok szép név van mostanság, de gondoltok arra is , hogy időskorában , hogy fogják öket nénéizni vagy bácsizni?
Az is fontos illik-e a családnévhez.
A kisfiam Kristóf Márk,ha a második bébi kislány lesz
A kisfiam Kristóf Márk,ha a második baba lány:Málna Boglárka lesz,ha fiú Bendegúz.
lány: Lilien, Liliána, Jázmin, Orchidea, Adelina, Amina, Ariella, Alexa
Fiú: Zsombor, Zsolt, Balázs, Dávid, Bence, Adrián, Krisztián
Fiúba nekem nagyon tetszenek az ősmagyar nevek: Botond Koppány Levente Vazul Nimbód Bulcsú
Lányba nekem csak a Berni tetszik
Amira, Kiara, Norina, Szonja
Noel, Henrik, Martin
Milyen a családnév, amihez illeszkedik?
Ha túl extra, akkor egyszerűbb keresztnevet válassz, ha túl közönséges (olyan értelemben, hogy sokan viselik), akkor egy kicsit kacifántosabb utónév jöhet. Én kihagynám a jelenleg leggyakoribb fiú és lányneveket. Ne találkozzon mindenütt 3 másik Kevinnel, Mátéval, Dáviddal, Danival, Matyival. Vagy lányokból a Lilit, Annát, Esztert, egy időben az Adrien volt nagyon népszerű. Szerintem még ezeken túlon is vannak klasszikusan szépek, vagy újszerűek.
Nálam alapból ki voltak lőve az újonnan bekerült nagyon idegen nevek (Szintia, Véda, Dzsenifer, Lüszi, Armando és társai). Az ősmagyar nevek szépek, szépek, de nekem annyira nem tetszenek. Mondjuk a Csege (nekem a Che Guevara, vagy Tiszacsege jut eszembe Tiszaug után...) vagy az Acsa (ami nekem egy vérszomjas szitakötő).
Szóval lánynévként tetszik: Abigél, Noémi, Zóra, Hedvig lágyabb a Liza, Léna, Lídia, Júlia. Fiúnevek nehezebbek:-) Nekem bejön a Bálint (már alábhagyott a divatja), Zsigmond, Samu, Szilárd, Miklós, Mihály, Norbert, Roland, András.
Nekem tetszik a Manó is:-) De lássuk be, ha amúgy sem égimeszelő gyermek várható, nem érdemes még ezzel is terhelni.
David, Daniel, Mark, Milan
Julia, Edua, Emilia, Irisz
:)
Fiúknak:
Hunor
Kadosa
Lányoknak:
Zselyke
Lídia
Kata
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Segítség egy beteg kislánynak!
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Szerintetek mivel lehet büntetni egy 9 éves kislányt? Egyest hozott haza.