Tini családi gondok (beszélgetés)
Nem is enged még regisztrálni se nekik.Mert hogy a Facebook nem gyerekeknek való,pedig anélkül is használhatnának messengert.
Nem egy városban élünk.
Nem volt könnyű, de én a következőket hámoztam ki belőle:
A FI rosszban van az anyukájával és a nővérével. Emiatt a kibékíthetetlen ellentét miatt a FI nővérének gyerekeit eltiltják a FI 15 éves gyerekétől, aki ezt zokon veszi. A kérdés, miként lehetne lelkileg segíteni ennek a gyereknek.
Hát nem tudom...
Biztos velem van gond, de én semmit nem értek a kezdő hozzászólásból.
Ti értitek, hogy mi a gond?
Igen én próbáltam is de végül mindig ugyanott lyukadunk ki :/
És már úgy vagyok vele hogy a családom és a gyerekeim nyugalma fontosabb mint az ilyen fölösleges hülyeségek...
En is ezt mondtam neki,hogy ha már ők is par év múlva nagyok lesznek megtalálják egymást.
Én sajnos így is sokat adtam az életemből erre a fölösleges húga vonára.
Nem egy háztartásba élünk.
Próbáltam hogy elhivom őket de a testvérem nem engedi őket,helyette inkább akkor is elkezdett szidni csak.
Igazából valahogy most telt be totálisan a pohár..
Nagyon hosszú és bonyolult,2 éve is megpróbáltuk már rendbehozni de azóta se változott semmi.
Anyukáddal és nővéreddel közös háztartásban laktok?
Miért nem találkozhatnak? Ők, mármint az unokatestvérek miként élik ezt meg, hogy tiltva vannak?
Kibékíthetetlen ellentétek vannak köztetek?
Miért most jutottatok el arra a pontra?
Sziasztok!
Hosszú idő (15ev)
küszködve után eljött az idő hogy sajnos nem bírjuk tovább,nem fogad el minket az anyukám és a nővérem...
Szóval eljutottunk arra a pontra hogy már nem beszélünk.
A nagyobb fiam viszont azóta is vissza visszatér a témára,pedig elmondása szerint neki se hiányzik hogy mindig feszültség legyen.
Leginkább szerintem a testvéremnel lévő unokatestvéreket sajnálja mert azóta nem is találkozhatnak,próbáltam több úton is de nem engedik őket.
Szóval már nagyon sokszor leültünk megbeszélni hogy ezt valahogy el kell engedni ,nekem attól nehéz hogy mindig feljön a téma.
De a lényeg az lenne tudtok e lelkisegély szolgálatot,vagy hasonlót aki segítene atlendulni neki ezen a témán .
15eves