Ti szoktatok rosszat álmodni? (beszélgetős fórum)
Én ,ha bevacsorázok akkor vannak rémálmaim.
Amúgy meg olyan hülyeségeket tudok össze hozni,hogy fantasztikus.
Semmi bajom a hüllőkkel,egyedül a pókoktól,bogaraktól irtózok,nem tudom,miért.
Pedig a természet csodáinak tartom őket,mint a többi állatot,mégis...sose lenne szívem bántani őket,de azt tuti nem bírnám ki,ha rámtennének 1 madárpókot,vagy mondjuk 1 skorpiót:))
Ezeknek a szebb verziója:
amikor kiáltani szeretnék, de egyszerűen nem jön ki hang a torkomon...
Egyébként van jó oldala is a rossz álmoknak... egyszer annyira megijedtem, hogy felébredtem, ami nem egy hátrány, mert épp ritmuszavarom volt, és vlsz megállt volna a szívem...
Hi:)
Gyakran álmodsz rosszat?:(
Amúgy nem bírod a hüllőket?
Én a madarakkal vagyok bajban, és mindig egy sas vágta belém a karmát, meg a csőrét, míg én laposkúszásban közlekedtem álmomban... huhhh... még most is rossz rágondolni!
De érdekes, hogy csak betegen álmodtad...
Egyébként ritkán szoktam álmodni,a "nagy kedvencem":mikor menekülök vki,vagy vmi elől,és minél gyorsabban futok,rohanok,mégis annál közelebb kerül hozzám.Vagy menekülnék,de nem tudok,mert a lábaim,mintha a földbe gyökereznének.Itt is a tehetetlenség érzése a legszörnyűbb,hogy képtelen vagyok szabadulni,tudom,hogy úgyis utolér...
Vagy leesem,lezuhanok vhonnan,rándulok egy nagyot,és arra ébredek fel.Szerintem ez utóbbi gyakori,másoktól is hallottam már.
Azt hiszem, semmi konkrétat... :)
Általában azt jelzik az ilyen álmok, hogy valami befejeződik, lezárul az életedben szükségszerűen...
Szió Lilla.
Képzeld,nekem gyermekkoromban volt 1 visszatérő álmom,mindig olyankor álmodtam,ha beteg voltam,és magas lázam volt.
Az álom:egy óriáskígyó kúszi utánam,majd utolér, "keresztülölel",nem tudok szabadulni sehogyan sem,tehetetlen vagyok,és tudom,hogy nincs kiút....
borzalmas volt,mindig sírva,és verejtékben úszva ébredtem,el nem tudom mondani azt az érzést....
Én nagyon ritkán, de akkor nagyon rosszat..
Nemrég azt álmodtam, hogy jósoltak nekem, és azt mondta a jósnő, hogy vigyázzak nagyon magamra, mert kerülget a halál....
Na ez vajon mit jelenthet?????
Általában én is jókat álmodok, csak mostanában van ilyen rossz szériám...
Tényleg félelmetes... :D
Én most leginkább az időjárás rovására írom...
szerintem énis álmodok minden éjjel,persz sztoktam nagyon jókat is..sokszor utaztam anno és rengetegszer vagyok másik országba.anglia volt minden vágyam mielött kijutottam sokazor álmodtam vele,még az utcákat is "ismertem"féelmetes-hiszem hogy ilyenkor kilépek vagy vmi és ott vagyok...szal többször vagyok álmomba vhol mint nem:)de ez jó
ja és a rossz álmot sokszor a nehéz kaja után mondják de tegnap pl alig ettem este...
ugyanez van velem is, anélkül, hogy ilyesmiket néznék... :(
viszont már lefekvésnél érzem, hogy feszült vagyok, de nem jövök rá, miért. Láthatólag nincs okom rá mostanában.
nemtudom tegnap este volt egy elég szar,rendesen fel is rémültem,biztos sok odaát sorit nézek mert olyasmi volt a téma:)
de amugy nem szoktam nagyon. szerintem az is jözrejátszott hogy modstanában annyi bajom gondom van egyszerüen ugy fekszek le hogy tele van a fejem gondolatokkal,ilyenkor elaludni is nehéz---