Ti nem lennétek ilyen helyzetben féltékenyek? (beszélgetés)
Ájcsi? :DDD Ezt én is használhatom vagy levédetted?
Szerintem ennek a "hármasdinak" semmi értelme. Ha találkoznék egy új pasival és kíváncsi lennék a barátnőm véleményére, akkor max. 5 percet lenne ott, éppen menni készülne. De hogy lehet valakivel így randizni? Egy harmadik tartja a gyertyát? Ájcsi mááá! :D Ne vicceljünk már!
Nem lennék, mert már nem lenne kire.
Szerintem a lement nála pasik tolják a csajod, de ne legyen igazam.
Mm nem hiszem. De tény hogy nagyon arra utal külső szemmel. Csak Ő ezt nem veszi észre.
Vagy ahogy itt más fogalmazott, maradi vagyok, és a lány hogy így lejár ilyen helyzetekben semmi aggasztó nincs benne.
szerintem nem passzoltok. te konzervatív vagy és kissé maradi, ő pedig bevállalósabb. ami nem lenne baj, ha te ezt nem rosszallanád folyton és nem ábrándulnál ki belőle. nincs abban semmi, ha kifesti magát, ha a barátnőjével lóg, ha tetkót akar, vagy ha segít tipikus női hülyeségekben, taktikázásokban a barátnőjének
ráadásul mindent elmond neked, mert nem gondolja, hogy te ezekért elítéled. azt sem tudhatod, hogy a barátnője fűvel-fával kavar. az, hogy randizgat, ismerkedik, még nem jelenti, hogy naponta más pasit próbál fel, de még ha ilyen is lenne, nem ő a te barátnőd :)
ha nem tudod olyannak elfogadni, amilyen, akkor engedd el, és ne bírálgasd meg bszogasd folyton. ezzel az erővel ő is ki lehetne akadva, hogy a pasijának ki kéne húzni a karót a seggéből :) fiatal, had éljen
Tudom páran azt mondjátok rám most: hát ez balek.
A történet nem ilyen egyszerű, valamiért hiszek neki. Nem csalt meg, és nem is tenné jelenleg.
Ugyan akkor ezek valahol bántanak. Most csak kiragadok kontextusokat a kapcsolatunkból, nem tudom így mennyire lehet helyes képet alkotni, de összezavarodtam:)
Nem tudok most semmit, kicsit össze vagyok zavarodva.
Én azt gondolom, egyrészről zavar hogy ilyen lány a legjobb barátnője, aki ennyire füvel fával kavar. Egész napját szinte ott tölti nála. + ha jön a lányhoz valami felszedett új fiu, az én barátnőm kifestve ott terem 3 -iknak. Megint csak a kérdés, minek.
Azt gondolom ez a lány elviszi a fejét (de mindenhez két ember kell ugye...) volt olyan rádumálta írjon rá egy fiúra aki tetszik a barátnőmnek, az meg rá is írt, egy ártatlan dumával hogy: helo láttalak itt nem is tudtam hogy te is ide... bla bla. Tudjátok, amolyan bejösz de nem mondom ki nyiltan kezdeményezés volt.
+ szeretne most a mellére meg a feneke fölé tetkót, mondván szexi. Hát nem tudom, nem akarom elítélni, de számomra ha egy lányon ilyen "dolog" van, az egyértelműen azt sugalja hogy "megkapható, benne van" a lány, finoman fogalmazva. Lehet ez az én hülye felfogásom, na mind1.
Ő mesélte ezt el nekem, hogy hogy viselkedett vele a pali.
Tudjátok végignézem a barátnőit, és fiú barátait, kiábrándulok, nem szeretnék fellengzősnek tűnni, de hu, ég és föld vagyok velük szemben, mind élet stílusban mind felfogásban. És ilyenkor elgondolkodom azon hogy: "nézd meg a barátai és megtudod milyen ember is az illető"
azt honnan, kitől tudod, hogy mit mondott állítólag róla egy pasi és hogyan viselkedett vele?
szerintem egyszerűen imponál neki a barátnője élete, maga a csaj is, azért pingálja ki annyira magát, ő se maradjon el. nem tűnik egy érettebb csajnak, és a kapcsolatotok sem tűnik igazi kapcsolatnak
Hát ez tényleg baromi fura...
Azt hiszem mondd meg neki, hogy amennyiben ezt folytatja, akkor mehet a francba
ne nézzen már téged totál hülyének!
Adj neki ultimátumot és szakíts, ha kell, még akkor is, ha szereted és fáj neked,mert ő tuti nem szeret, ha ilyeneket képes megtenni!
Majd jön valaki, akivel megérdemlitek egymást!
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Azok írjanak ide akit valaha ütött meg férfi, de brutálisan, vagyolyanok akik most is ilyen helyzetben vannak.
- Ilyen férfival, ilyen helyzetben?
- Találkoznátok vele, ha ilyen helyzetben lennétek?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?