Ti mivel tudjátok kiegészíteni a család jövedelmét? (tudásbázis)
És ha a településen, ahol élsz kiirnád valahová, és egyben eladnád?
Tesz-vesz? Vatera meg ilyesmi?
Szia!
Van itt olyan fórum talán adok-vszek a neve, ahová leirhatod ezeket, ott jobban el tudod adni...Sok sikert!
szerintetek mit vennének meg az emberek egymástól?
Én szívesen eladnám gyerekem kinőtt ruháit jelképes összegért, de nincs fényképezőgépem, hogy így tegyem fel bárhová...
egy két duplán meglévő könyv és kicsiknek való játék illetve rengeteg plüss is szerető gazdit keresne...
Csak kérdés az; mi a táborkivitelezésnek milyen feltételei vannak...
Azaz, hogyan lehet tábort tartani...
honlapod szívesen megnézem...
de lehetne egy nagyot is csinálni...
Míg megpróbáltam elhelyezkedni a szakmámban, kikapcsolódásképpen regényeket kezdtem írni (na jó, 11 éves korom óta ezt csinálom). Mára úgy tűnik, ez a hivatásom (főleg mert azóta se találtam más munkát).
Akármilyen hobbiból kinőhet egy ilyen lehetőség, nem kell feltétlenül írni.
Szerintem pedig épp a spórolással lehet a sokat nyerni, mivel munkalehetőség vagy mellékállásra nincs lehetőség.
Amit kis ügyességgel, odafigyeléssel megspórolok, haszonnak is felfogható!
A magam részéről minden ötletnek örülök.
ahhoz sok idő kell sajnos...
a főállásom mellett nincs rá időm...
Semmivel sajnos... :-( Pedig nagyon jó lenne! A lakáshitelünk már a háromszorosára nőtt, úgyhogy minden forint jól jön.
De szívesen veszek használható ötleteket! :-)
További ajánlott fórumok:
- Min spórolnátok először, ha a család jövedelme holnaptól a felére csökkenne?
- Ki mivel egészíti ki a családi jövedelmét?
- Tudjátok esetleg, hogy ha valaki olyan megy gyesre, akinek végrehajtása van és nincs jövedelme, akkor a gyes-ből tilthatnak le?
- Ha sims3-ba feltelepítek egy új kiegészítőt akkor az addigi mentett családom és mentéseim megmaradnak utána?
- Rokkantsági nyugdíj mellett jár családi pótlék és más kiegészítők?
- Jól számolok? Egy átlagos család jövedelme jövőre - 20ezer? Az adójóváírás eltörlése miatt