Ti mivel próbáltok "munka kedvet csinálni "magatoknak a hétfői munkakezdéshez? (beszélgetés)
Régi a fórum, de tetszik:)
Várom, hogy kedd, szerda ... és péntek legyen:D
nem lehet kedvet csin hozzá
elszomorít, ha csak arra gondolok, hogy hétfő már meló:(
Minden héten? Szép kis ruhatárad lehet!;-)
És ha nem veszik észre?
Szerintem itt azért ennél több kell...
Ezt nem értem. Közalkalmazottaknál azért be szokták tartani a törvényt és van bértábla is.
Másrészt azt sem értem, hogy hogy képes valaki 15 éven át olyasmit csinálni, amit utál...ez egyenlő egy lassú öngyilkossággal! Már bocsánat, de számos testi és lelki betegség okozója lehet egy rossz munka/munkahely! Én még több(majdnem dupla nettó) pénzért se mentem el olyan helyre dolgozni, amit nem szeretnék csinálni, nemhogy kevesebbért!
Én azt csináltam, hogy elmentem, vettem valami jó ruhát, vagy valami kiegészítőt, és akkor hétfőn meg mikor bementem dolgozni, jól esett, mikor a munkatársaim észrevették. :)
:) Ez csak egy apróság, de ha új ruhában megy be valaki dolgozni, szerintem az már egy kis jó érzés arra a napra :)
Nekem nem kell a hétfőt megvárni,én már vasárnap is dolgozok.Egyébként nem tudok munkakedvet csinálni mert közalkalmazottként semmi jót nem kapunk,de még a fizetés is éhenhaláshoz sok,megélhetéshez kevés,de még a szabadságomhoz sem volt 2 éve közöm,de még a gyerekek után járóhoz sem.Most is januárra 2nap szabi kiírva.
Tehát kedvtelenül dolgozom nap mint nap közel 15 éves közalk. munk.viszonnyal alig 70000 ért.
nem,csodálom!
leépitések
kényszerszabi.
További ajánlott fórumok:
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Akik munkanélküliek, milyen módon próbáltok munkát találni?
- Szilveszterkor megfogadtátok, hogy idén mindenképp szereztek magatoknak barátot/barátnőt?
- Milyen gyakran vásároltok magatoknak ruhaneműket/cipőket?
- Ti milyen frizurát készítetek ma magatoknak?
- Kalóriát számolók! Hány kalóriát engedtek meg magatoknak naponta?