Ti mit szólnátok, ha azonos nemű kollegátok a munkahelyen, elkezdene teljesen rátok nyomulni? (beszélgetés)
Én meg azt hittem csak akkor van ha megadunk.:D
Csak azért mondtam mert tegnap indítottam egyet és beírtam a keresőszavakat.
Ha nem adsz meg, akkor megjelennek automatikusan.
De valóban adhat meg, ezt nem is tudtam, így sosem adtam meg kulcsszavakat.
Na igen, ilyenekre gondolok;)
Húúú, miket mondhatnának ránk is kívülállók, ha látnák időnként, hogy viselkedünk a kollégákkal:DDDD
Hogy mit szólnék? Alapvetően attól függ, hogy szimpatikus-e a kolléga. Ha az, akkor lazán venném, de ha nem az, akkor erről valószínűleg ő is tudna és nem kísérelne meg ennek ellenére az ölembe ülni.
Ha kényelmetlen számodra ez a helyzet, akkor kezdetnek tájékoztasd ennek a tényéről. Pl.: "Ne haragudj, de kényelmetlen számomra a viselkedésed. Kérlek tartózkodj ettől a viselkedéstől." Szerintem ez kellően egyértelmű.
Miért? Azért ez már extra agresszió.
Azt sem lehet tudni, hogy a FI azt mondja el ami történt valójába.
Az is lehet, hogy csak belelát bizonyos eseményekbe, bizonyos dolgokat.
Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy leszbikus nő, olyan szinten rákattanjon egy nem leszbikusra, ahogy a FI írja.
Szerintem ők kiszúrják, hogy ki az aki vevő rájuk és nem próbálkoznak heterókkal.
De az is lehet, hogy rosszul gondolom;)
Azért az nem mindegy, hogy találkára invitál, vagy az ölembe ül.
Elgondolkodnék az ajánlaton. Sose lehet tudni...
Na ez meg a másik...
Meg ha nem tudja sem így csinálná valószínűleg, hanem diszkretebben próbálná meg tudni, hogy van-e esélye.
Öledbe ül...? Az még akkor is kiverné a biztosítékot ha tetszene nekem az illető. Ilyet munkahelyen nem csinálunk.
Amúgy egyszerű, mondanám, hogy ne haragudj de a barátommal van programom... Nem kell ezt túlspilázni.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?