Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ti melyik húst részesítitek előnyben (disznó, csirke, marha stb.)? fórum

Ti melyik húst részesítitek előnyben (disznó, csirke, marha stb.)? (beszélgetés)


1 2
55. 190fd934c1 (válaszként erre: 53. - E16fe97baf)
2011. dec. 6. 18:24
bocs a háj az hús? és megpíritod a bőrét? mert ugye a tyúk bőre alatt van a hája? ugye viccelsz?
2011. dec. 6. 18:17
Tyúk, csirke
53. e16fe97baf (válaszként erre: 51. - 190fd934c1)
2011. dec. 6. 18:15
bocs a háj az hús? és megpiritod a bőrét? mert ugye a tyúk bőre alatt van a hája? ugye viccelsz?
2011. dec. 6. 18:12
csirke
2011. dec. 6. 18:06
én csak a tyúk hájat
2011. dec. 6. 18:01
mindegyiket imádom, ragadozó vagyok
2011. dec. 6. 18:01
ma pulykahús sül a sütőben. :)
2011. dec. 6. 18:00
tyúk hájt
47. Babeck
2011. nov. 23. 19:15

csirke, pulyka, sertés (mangalica) és néhány fajta hal

marhából csak bélszín/hátszín, de ritkán

2011. nov. 23. 18:16

csirkemellfilé


szűzérme


liba-kacsa comb/mell

45. Betyárninja (válaszként erre: 43. - Lencsy)
2011. nov. 23. 18:15
Nekem is pont az a kedvencem :)
2011. nov. 23. 18:12

Mi sertést nem eszünk.


Leggyakrabban pulykamellet eszünk, szeretjük marhát: fehérpecsenye, hátszín, bélszín vagy egy kevésbé nemes rész ragunak.


A libát is szeretjük, füstölt mellet illetve simán a combot, esetleg kacsát is eszünk. Szoktunk enni elég gyakran vadakat, a szarvas nagy kedvencem.


Illetve tengeri húsokat: van 6-7 haltípus, amit rendszeresen eszünk.


A csirkéért nem rajongok, esetleg tyúkot a waterzooiban vagy combot eszünk.

43. Lencsy
2011. nov. 23. 18:08
Csirke abból is a mellfilé !
2011. nov. 23. 17:13

Kedvencem a marha, főleg a bélszín, de az ritkán van... Utána a disznó, hal, kacsa, liba. Csirkéből a combja és a pulyka csak ezek után. Tulajdonképpen minden húst szeretek, legkevésbé a csirkemellet.

Jöhet a pacal, vese, velő, szív, zúza, máj is :)

41. 1560f47887 (válaszként erre: 1. - 190fd934c1)
2011. nov. 23. 16:14
Én a változatos táplálkozást részesítem előnyben.
2011. nov. 23. 15:14
Általában csirkét eszünk (többnyire zacskóban sütve). A második helyen a disznóhús áll. Marhát csak marhapörköltként szoktunk enni. Halat ritkán, rántva.
39. 5404289bd6 (válaszként erre: 32. - Sly7105)
2011. nov. 23. 15:02
A tarja tényleg finom.De még szeretem az oldalast is jó fokhagymásan. :)
38. c33bd8536b (válaszként erre: 33. - 5404289bd6)
2011. nov. 23. 15:01
Mi minden húst szeretünk. A vadhúst is! Nálunk az a legdrágább. Ezért csak ünnepi alkalomra készítem.
37. BMA211225 (válaszként erre: 26. - Sly7105)
2011. nov. 23. 15:00
volt egy pár évig mangalicánk,a szalonnája,zsírja és a husija is vezet,nagyon nagyon finom.
2011. nov. 23. 14:57
csirkét, halat és sertést csinálok általában és ebben a gyakorisági sorrendben
35. Kriwy
2011. nov. 23. 14:56
Első sorban a csirke aztán marha,mezei nyúl (ami jól elkészítve igazán finom),pulyka,fácán,birka,a halat nem szeretem,de viszont elkészítem a páromnak ő imádja.
34. a14deb9047 (válaszként erre: 26. - Sly7105)
2011. nov. 23. 14:55
A mangalica a legjobb! Nem száraz, mintha fűrészport ennél! Nem véletlenül került újra elő!
2011. nov. 23. 14:55
Csirke, sertés, marha. A vadhúsokat nem szeretem. Hal az egyik kedvencem, de sajnos elég drága így ritkán fordul elő nálam.
32. Sly7105 (válaszként erre: 30. - Varga ágica)
2011. nov. 23. 14:54
Tarja= legjobb. Se nem száraz, se nem zsíros. Cigánypecsenyének... és még rántva is isteni!!
2011. nov. 23. 14:53
Főként szárnyashúst halat és disznóhúst eszünk (én jobban szeretem a szárnyasokat és a halat)
2011. nov. 23. 14:52
marhahusiból a lábszár levesnek pörköltnek,vadasnak a comb,sertéshusiból pörköltnek és egybesültnek a lapocka,csak 1,5kg-ból érdemes,a baromfiak pulyka csirke kacsa liba tyúk kakas mindenféle ételekhez,minndet szeretjük,de a halat is nagyon szeretnénk sajnos a marhahussal együtt az ára miatt már elérhetetlen,a sertéskarajról és tarjáról nemis beszélve.Abelsőségek közül vezet a máj,és a borjumáj a kedvenc
29. 190fd934c1 (válaszként erre: 12. - 6ee0ffb012)
2011. nov. 23. 14:52
:P
28. 31c1daa9fa (válaszként erre: 25. - Sly7105)
2011. nov. 23. 14:50
Én is régen ettem már. Kapros galuskával szoktam enni, jó erősen. :)
2011. nov. 23. 14:50

Majdnem bármilyen átlagos forgalomban levő hús jöhet,csak a kacsa nem jön be nálunk.

Sziasztok!

M.

26. Sly7105 (válaszként erre: 22. - BMA211225)
2011. nov. 23. 14:50

Az igen! Gratula!!!

És van tapasztalatod a mangalica hússal, hogy milyen? Én most készülök venni egy fél mangalicát.... be a fagyóba... és persze karácsonyi felhasználásra előtte...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook