Ujjszopizásnál előnyben részesíti a bal kezét és emiatt ... (beszélgetés)
5. Slambuc
2010. márc. 3. 08:52
Most már két kézzel nyúl dolgok után és mindkettőt be is akarja tömni a szájába :)
4. Slambuc (válaszként erre: 2. - Nebosszancs)
2010. febr. 24. 13:47
Köszi, tegnap pont ezt próbáltam meg. Fel sem kelt, amikor átfordítottam a fejecskéjét. Az ujja természetesen neki is kicsúszik a szájából, amikor elalszik. :)
3. ramonesz
2010. febr. 23. 15:23
Hagyd,hogy arra forduljon amerre ő akar.Az én babám mindkét oldalán úgy feküdt,hogy elnyomta a füleit.Már nagy,nincs lapátfüle.A tesóm mindkét gyereke hanyattalvó volt,mindkettőnek lapos volt a feje hátul,mikor az ülő kort elérték,úgy kerekedett ki a fejük szép golyóvá,ahogy a génjükben elő van írva.
2. Nebosszancs
2010. febr. 23. 14:15
Szia!
Az én babám is szopja az ujját, de "csak" akkor, ha éhes, szomjas vagy álmos. Sose cumizott, hamar megtalálta az ujját, csak úgy tud elaludni, de amint elalszik "kiesik" a szájából :)
Próbáld meg, hogy amikor elalszik akkor jobb oldalára teszed... most így hirtelen ez jutott eszembe :)
1. Slambuc
2010. febr. 23. 14:09
Ujjszopizásnál a babám előnyben részesíti a bal kezét és emiatt picit laposodik bal oldalon a feje és szinte csak arra fordul. Már megpróbáltam az elfordulásgátlót és hogy szinte csak jobb oldalról érjék az ingerek...mindent. Nem akar változni a helyzet.
Van/volt valaki másnak is ilyen problémája? Hogy próbálja megoldani vagy hogyan oldotta meg?
További ajánlott fórumok:
- Futás: izmosítja, vagy vékonyítja a combot? (tapasztaltak előnyben:))
- Írjunk együtt új mesét! Abszurd és poénos mondatok előnyben!:)
- Ti melyik húst részesítitek előnyben (disznó, csirke, marha stb.)?
- Milyen korosztályt részesítesz előnyben? Kedvesednek, párodnak, szeretődnek?
- Mit tegyek, ha a cicáink a kaparófa helyett mégis inkább a bútorszöveteket részesítik előnyben?
- Családosok! Előnyben részesítitek azokat az országokat, ahol animációs programok várják a gyerekeket?