Ti hogy vettétek észre, hogy megindul a szülés, és menni kell a kórházba? (tudásbázis)
....már régebben írtam ide ,
az elsőnél elfolyt a magzatvíz a másodiknál fájások voltak 20 percesek majd 10 végül 5 percesek.Bementünk a kórházba mikor már az 5 perces fájások egy órán keresztül tartottak.Majd burokrepesztés,és fél óra alatt meg volt a picúr.
Nekem nem folyt el a magzatvizem, de egyre erősebbek voltak a fájásaim (rendszertelenül).
De mikor már a wc-n is görnyedtem, már tudtam, hogy lassan be kellene menni a kórházba. 10 percesek voltak nagyjából, mikor elindultunk, éjszaka fél 12-kor vettek fel, és fél 3 előtt megvolt a baba.
Ha úgy érzed menni kellene, de nem vagy biztos a dolgodban, inkább indulj el, jobb egy téves riasztás, mint útközben szülni.
Sziasztok!
Nekem mindkettő fájásokkal jött. Az elsőnél hajnalban ébredtem hasfájásra. Nagydolgom volt, aztán 5 percesek lettek. 7.03-kor megszületett a nagyfiam. A lányomnál de. 20 percenként éreztem valami kis fájást, aztán lépcsőztem egy kicsit, du. 5 körül már 10 percesek voltam. 1/2 9-kor megszületett a lányom.
Nekem nem voltak fájásaim csak pici vérpötty ami pár óra alatt folyamatos vérzéssé alakult ezért a kiírt időpont elött 2 nappal meg kellett császározni.
Pici vérpötty azt jelezte, hogy: helló én vagyok a méhlepény és elkezdtem leválni!
Az elsőnél elfolyt a magzatvíz.
A másodikat megindították.
Hajnalban erős mensiszerű görcsre ébredtem. Egész délelőtt fájdogáltam, de elég rendszertelenül. Aztán vmikor ebéd után kicsit rendszeresebbek és erősebbek lettek a fájások, ekkor riasztottam apát, h ideje hazajönni a munkából. Összepakoltam még amit kellett, zuhanyoztam, hajat mostam, ekkor szivárgott némi magzatvizem is. Vmikor 5 körül indultunk a kórházba, ekkor nagyjából 5-10 perces fájásaim voltak, de sajnos végig rendszertelenek. Miközben a doki vizsgált, akkor is volt 5 perces és két perces is....El is húzodott a szülésem.
Sok szerencsét kívánok neked hozzá és egy gyönyörű, egészséges kisbabát!!!!
Szia.
Az elsőnél 6 perces fájásaim voltak, a másodiknál el is folyt a magzatvizem.
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e érezni, hogy hamarosan megindul a szülés?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Ismertek olyan kórházat, ahol Apa is a kórházban lehet a szülés utáni napokban?
- Mik a szülés megindulásának egyértelmű jelei? (Mikor rohanjunk a kórházba?)
- A kistarcsai kórházban mi a szokás, ha faros a baba? Befektetnek előbb vagy megvárják a szülés megindulását?
- Ismerősöm 7 hósan kórházba került megindult a szülés, szívverése nagyon szapora, mi lehet a baj?