A ti kisgyereketek mekkora 4 évesen? (beszélgetés)
Én nézegetem a WHO percentilis grafikonjait. Meg kalkulátorokat a szülők magassága alapján. Reménykedek, hogy a kisfiam magas lesz. Ki tudja, persze.
A valóságban meg több a szüleitől eltérő magasságú gyerek/ember.
Egy ismerősöm csak nem akart megnőni gimiben. 1 év múlva vagy fél méterrel magasabb lett, majdnem letört a nyakam, amikor ránéztem.
A másik: ikrek átlag anyával, kimondottan magas apával. A fiúk meg alulról verik a 170-et, 40+ évesen.
A barinőm 182, a férje még magasabb. A gyerekeik egyelőre átlagos magasságúak az osztálytársakhoz képest. Kíváncsi vagyok, mi lesz később.
Ugyanilyen paramérterű szülőkkel ismerős 5 éves kislány egymagas a fiammal. Én 170 (na jó, 169,5) vagyok, “apa” 178.
Köszönöm a válaszokat. nem nézem minden percbe a telefonom.
Bocs ,h nem valaszoltam egyből!!
A 4. szülinapján 107 cm volt.
Idén januárban volt 5 éves és 115,5 cm. 116-os és 122-es ruhákat hord most. A kortársai között kimondottan magas.
Ruhából mindig az egyel nagyobb kellett, mint a magassága.
Szia ! Teljesen felesleg masik gyerekhez hasonlitani a tiedet. Minden gyerek mas utemben fejlodik. Attol hogy most esetleg alacsonyabb mint a tobbi, kesobb meg megindulhat vagy forditva. A kislanyom harom es fel eves, 102 cm es 15 kilo. Magasak koze tartozik. En 150 centi vagyok, ferjem 174. Nem valoszinu hogy magas lesz. A kisebbik lanyom 2 evesen az alacsonyak koze tartozik. A nagynenem kamaszkorig a legmagasabb volt az osztalyban, aztan mikor a tobbiek elkezdtek nyulni akkor o megallt a novesben es vegul a legalacsonyabbak koze tartozott az osztalyban.
Ha megis fontos szamodra hogy mekkora a tobbiekhez kepest, akkor megnezheted az oviban a csoporttarsai kozott.
Megnéztem a kiskönyvèt.
A 4 èves státuszon volt 15,40 kg ès 100 cm.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g