Textil etetőszék. Vélemények? (beszélgetés)
nem rossssssz! :-)
Köszönöm!!! ha nem lesz a szálláson, lehet, ez lesz a megoldás, mert nem is horror az ára!
hát, sajna az én lánykám olyan, hogy ha evésről van szó, akkor elszaladna legszívesebben. Azaz, napokig kergethetném. Akkor eszik, ha lekötöm a figyelmét... :-(
közben írtam mail- t a szállásnak, majd várom a válaszukat.. köszi azért!!!
hát nem tudom... ha enni akar, nyugton marad... ha nem, akkor nem éhes, mehet dolgára :)
(unokahugi elől, ha ilyen indokkal elvesszük a tányért, mindjárt reklamál, hogy ajsababáé!!!)
"nyaralni" mentek? érdeklődd meg telefonon előre, hogy van-e... de nagyon sok helyen már fel vannak erre készülve.
Nekem már rémlik, hogy láttam ilyet.
Szerintem ha a szék háttámlájának a belső részére akasztjátok akkor nem tud felborulni, mert előre esik a súly.
gugliba nézz utána.
a szék háttámlájára tudod rögzíteni, így fixen van a széken... szóval, megállni megáll...
Ilyen is van?
Van 2 gyerekem, mindkettőnek volt etetőszéke, de ilyenről még nem is hallottam.
Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy megáll-e.
Sűrgsen kéne vennem utazás miatt egy textil etetőszéket. Tapasztalatokat várnék, kinek hogyan vált be. Nekem, ill. fárjemnek eszébe jutott, mi van, ha a gyerekkel együtt felborul mondjuk a szék??? ... stb. :-)
köszi
További ajánlott fórumok:
- Milyen etetőszéket érdemes használni?
- 6 hónapos kislányomat beültethetem-e etetőszékbe?
- Nyugtasson meg valaki, hogy semmi baja sem lesz a kisfiamnak (7 hónapos), ha etetőszékben ülve etetem.
- Fa vagy műanyag etetőszéket válasszak?
- 2 éves fiam asztalnál szeretne enni. Mit használjak etetőszék helyett?
- Mit tegyek ha nem akar etetőszékben enni a kisfiam?