Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Textil etetőszék. Vélemények? fórum

Textil etetőszék. Vélemények? (beszélgetés)

16. cooltim (válaszként erre: 14. - 1eb84e4bad)
2010. szept. 12. 22:45

nem rossssssz! :-)

Köszönöm!!! ha nem lesz a szálláson, lehet, ez lesz a megoldás, mert nem is horror az ára!

15. cooltim (válaszként erre: 13. - Youlcsi)
2010. szept. 12. 22:42

hát, sajna az én lánykám olyan, hogy ha evésről van szó, akkor elszaladna legszívesebben. Azaz, napokig kergethetném. Akkor eszik, ha lekötöm a figyelmét... :-(

közben írtam mail- t a szállásnak, majd várom a válaszukat.. köszi azért!!!

2010. szept. 12. 20:17

[link]

és ez?

13. youlcsi (válaszként erre: 12. - Cooltim)
2010. szept. 12. 19:05

hát nem tudom... ha enni akar, nyugton marad... ha nem, akkor nem éhes, mehet dolgára :)

(unokahugi elől, ha ilyen indokkal elvesszük a tányért, mindjárt reklamál, hogy ajsababáé!!!)

"nyaralni" mentek? érdeklődd meg telefonon előre, hogy van-e... de nagyon sok helyen már fel vannak erre készülve.

12. cooltim (válaszként erre: 10. - Youlcsi)
2010. szept. 12. 18:57
Az otlet jo, csak sajna nem egy olyan aktiv gyereknek, kint az en lanyom! Ugy dontottem, hogy hagyom az egeszet! Megprobalunk a szallason kerni majd...
11. bared (válaszként erre: 10. - Youlcsi)
2010. szept. 12. 18:42
mi is ezt csináltuk, mindössze a támlás kenguruba ültetve, mert koraszülöttsége miatt gyenge volt a gerince...
10. youlcsi (válaszként erre: 9. - Bared)
2010. szept. 12. 18:25
nővérem (amikor olyan helyen voltak, ahol nem volt etetőszék... és még lett volna rá szükség... pl nálunk) neme egyszerűséggel arra a kis időre a picurt a derekánál egy selyemsállal odakötözte a széktámlához :)
9. bared (válaszként erre: 8. - Cooltim)
2010. szept. 12. 17:45
nekem sme ez volt, hanem másik fajta, de nem tartotta meg.. mindig olyan volt, mint aki ki akar esni... enyni erővel egy kengurut is erősíthetsz a székhez valahogy, még az is stabilabb szerintem:-((
8. cooltim (válaszként erre: 5. - Bared)
2010. szept. 12. 17:02
igen, köszi, ezt a babbago- t néztem én is, nem volt szimpatikus. Amit én néztem, az kicsit masszívabbnak tűnik... ha "erősen" megkötötted, akkor sem tartotta?
7. cooltim (válaszként erre: 4. - Masnesz)
2010. szept. 12. 16:58
igen, az egyértelmű, hogy oda akasztjuk... :-) Csak az én kislányom kissé aktív. izeg-mozog. mondjuk pl., ha belerúg az asztal szélébe, ellőki magát és már borul is fel... erre gondoltam.
2010. szept. 12. 14:53
5. bared (válaszként erre: 1. - Cooltim)
2010. szept. 12. 14:52
nekünk nem vált be, nem tartotta meg rendesen a hátát, nem szerettük:-(
2010. szept. 12. 14:50

Nekem már rémlik, hogy láttam ilyet.

Szerintem ha a szék háttámlájának a belső részére akasztjátok akkor nem tud felborulni, mert előre esik a súly.

3. cooltim (válaszként erre: 2. - Pmjudit)
2010. szept. 12. 14:46

gugliba nézz utána.

a szék háttámlájára tudod rögzíteni, így fixen van a széken... szóval, megállni megáll...

2010. szept. 12. 14:45

Ilyen is van?

Van 2 gyerekem, mindkettőnek volt etetőszéke, de ilyenről még nem is hallottam.

Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy megáll-e.

2010. szept. 12. 14:44

Sűrgsen kéne vennem utazás miatt egy textil etetőszéket. Tapasztalatokat várnék, kinek hogyan vált be. Nekem, ill. fárjemnek eszébe jutott, mi van, ha a gyerekkel együtt felborul mondjuk a szék??? ... stb. :-)

köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook