Tévé legyen vagy se? (beszélgetős fórum)
Valamikor 53 éve nem ilyen zaklatott, zavart TELEVÍZIÓ műsorra fizetem elő kevesebb és elfogadható reklámok voltak nem üvöltöttek velem, hogy mit vásároljak, ráadásul nem is hallok nagyot. 3x sorozat közben ugyan az a reklám és ajánló megy, meglévő és várható betegségeimre kell összpontosítani, hogy megy hasam és anyával időben fussak. Ma az akasztott ki, hogy a 4 napos ünnepen gyógyszereket, vagy gyógyhatású táplálék kiegészítőket ajánlanak egy-egy ünnepi műsor között. Az árakról nem írók mert azok csak árak, a 70-80 % érthetetlen.
Legyen televízió megfelelő etikával. Elnézést.
Ettől függetlenül sok és értékes tájékoztatást kapunk.
Vegyél okos tv-t, és fizess elő HBO GO-ra. Sokkal kényelmesebb, mint letöltögetni, és monitoron nézni a filmeket.
Nekem ha olyanom van, szoktam tv-t nézni. Sok jó ismeretterjesztő csatorna van.
Nekem az a fura, hogy miért érdekel ebben a más véleménye. Az a logikus, hogy te döntesz, nem?
9 éve nem nézek híreket, jó éve tévét se, és köszönöm, jól érzem Magam! :)
Ami fontos, azt az ember úgyis tudja, és feleslegesnek tartom, hogy minden szarral" telenyomja a média a fejem.
ha akarsz veszel,ha nem akarsz nem veszel,
ennyire egyszerű,mit kell ezen ragozni,?
Én mondjuk nehezen lennék el tv nélkül.
Rengeteg sportot nézek, ahhoz meg kell az élő, jó minőségű, nem akadozó kép és adás.
Azt írod, meggyőztek, hogy vegyél. Ezek szerint mégsem.
Mondjuk ezt az egészet nem értem. Mit fogsz most tenni?
Mindenkinek saját döntése, hogy akar-e tv készüléket vagy sem.
Nekünk van, és nagyon hiányozna, ha nem lenne.
Bár nekem van tv előfizetésem is, de legtöbbször én is a gépről nézek filmet HDMI kábellel vagy wifin keresztül.
Egy okos tévét sok mindenre lehet használni a tévézésen kívül is. Pl. skype, youtube
Megosztom a gépet a tévével és máris fekve, kanapéról nézhetem és nem ülve a gép előtt.
Csak a tévéműsorokért nem vennék már tévét.
További ajánlott fórumok:
- A szóvége legyen:ei vagy ai
- A szó vége legyen -as vagy-es(nem kell felváltva)
- Szavadban legyen -or-mindegy hol, elől, középen vagy végén
- Szavadban legyen dz vagy dzs
- Legyen benne "SZE vagy "ESZ" ....szóláncban!!!
- Closty+Merional stimut kaptam, majd Choragon tüszőrepit. Lehet téves pozitiv tesztem tőle? Mikor kell tesztelni, hogy biztos legyen?