Closty+Merional stimut kaptam, majd Choragon tüszőrepit. Lehet téves pozitiv tesztem tőle? Mikor kell tesztelni, hogy biztos legyen? (tudásbázis kérdés)
A neten általánosságban azt írják hogy 4-10 nap a kiürülése. Nekem ennyi nap már bőven eltelt, majdnem a 2x-e is.
Ugyhogy nem valószínű, hogy szuri...
Köszi mindenkinek aki írt.
Semmi gond!
Minden tiszteletem annak aki bevállal egy imszemet vagy lombikot.
okt. 7.-én adtam a szurit, tegnap teszteltem. Ez 17 napot jelent... Jah, ma is teszteltem :)
Tehát akkor megnyugodhatok? Nagyon aggódok :(
Szia!
Engem is stimuláltak Clostival, Én repesztőszurit: Ovitrelle-t kaptam. Azt mondták a patikába 14. nap a kiürülési ideje. Attól függ a 28. napi eredmény, mikor kaptad a repesztőszurit. Mondjuk Én 12. nap kaptam. Úgyhogy ez alapján Te Babás lehetsz szerintem.
Mégis azt mondtad, inszemnél meg lombiknál van a stimuláció...
Na mindegy. Engem csak az érdekel, hogy lehet-e a gyógyszerektől pozitiv a teszt?
Akkor inkább leírom, nehogy valaki ne értse a dologot!
Szóval PCO-m van, nem jött a baba... elmentem dokihoz aki azt mondta első körben stimulálni kell a petefészkeket, hogy legyen peteérés... Lett is. 4 tüszőm érett meg. Semmi közöm a lombikhoz! Szerencsére. Lombik majd csak az x.-dik lehetőség után jött volna.
inszemnél vagy lombiknál szoktak stimulálni, de szerintem ez egyértelmü terhesség.
fals teszttel még nem találkoztam.
NEM LOMBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STIMULÁCIÓ!!!!!!
A 28. napon lett pozitiv a tesztem, de pár ismim szerint ne bizzam el magam, mert lehet, hogy csak a gyógyszerek hatása.
Viszont egy doki szerint két hét után már nem annak a hatása ha pozitiv lesz...
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló abbahagyása után rendszertelen mensivel mikor érdemes tesztelni?
- FET után hányadik napon érdemes tesztelni, ha 5 napos embriókat kaptam vissza?
- 10-es erzekenysegu tesztel szerintetek mikor erdemes a leghamarab tesztelni?
- Ha 27napos a ciklusom, és a 21napon volt pém, akkor mikor érdemes legkorábban tesztelni? Palástfű teát lehet ilyenkor inni?
- Mikor érdemes tesztelni, ha minden hónapban eltérő hosszúságúak a ciklusaim?
- Choragon (tüszőrepi) után mikor lehet tesztelni először?