Fogamzásgátló abbahagyása után rendszertelen mensivel mikor érdemes tesztelni? (tudásbázis)
Ez még semmit sem jelent.Lehet,hogy egy csomót fog késni.Az tény mondjuk,hogy a megszakításos nem valami biztonságos...
Várj még pár napot,addig pedig ne idegeskedj(tudom könnyű mondani) de attól is késhet!
Aztán vagy teszt,vagy doki.
Sziasztok!
Segítsetek ha tudtok! Júniús végén hagytam abba a bogyi szedését, majd megjött a bogyi által szabályozott mensi, viszont szeretkeztünk a párommal (de kihúzta) pont a 14. napon. most vagyok a ciklus 30. napján és semmi:( tegnap csináltam 2 tesztet és negatívak, szerintetek ez normális? meddig késhet? m én 1x abbahagytam már a bogyót de akkor normálisan megjött. . .
köszi mindenkinek
ez abszolút szervezet függő
a drukkból sosem elég :)
Úgy szoktam, segítek a kis fickóknak célba érni:). Csak legyen hova célba érni. Sok olyant olvastam, hogy gyógyszer szedés után egy darabig nincs peteérés. Bár sok olyanról is olvastam, hogy a bogyi abba hagyása után már rögtön teherbe estek. Gondolom ez is szervezet függő.
Köszi a drukkolást,lassan a fél ország drukkol értem:D:D:D. Babázni szeretnék már:D...
drukkolok hogy neked is hamar sikerüljön :)
figyi egy kis intimitás...
ha apával együtt voltál... próbálj fekve maradni egy jó darabig.. hogy tuti eljussanak oda a kisfickók ahová kell nekik
vannak bizonyos pózok is, mint pl a gyertyaállás, sokaknak bevált :)
tudom ez is még korai, de ártani nem árt, ha legalább fekve maradsz :)
nálunk is csak a baba hiányzott :)
igaz van még mit fejlődnünk, de akkor is :)
na igen az alakunk még ha nem is hízunk valahogy átváltozik hamar... legalábbis nálam így volt
eddig két kilót híztam, de a hasamon mintha 5 lenne már :)
aug végén hagytam abba a bogyót, novembertől ment a próbálkozás
és márciusban fogant a babánk, húsvétkor volt a poz teszt :)
tehát nem elsőre, de nem is sokáig váratott magára..igaz mivel nekem is elmászott sokszor csalódtam, mert csak teszteltem, csak teszteltem, és mindig megjött...
őszintén????
most már csodás :)
előszőr... rémisztő volt nekem, hiába vágytam rá nagyon, beparáztam, biztos hogy jó ötlet volt pont most, biztos hogy jó anya leszek, elfogjuk tudni látni, úristen oda az egész életem stb....
azt mondták sokan ez természetes... nem tudom, én ezt éreztem...
majd jött az orvoshoz rohangálás, hogy minden ok-e... ott van-e.
Nekem nem volt rosszullétem a 12 hétig, akkor kezdtem néha öklendezni főleg a fogmosástól 2x hánytam kb, de nem normális hányás volt, csak olyasmi...
aztán megint semmi
én elvagyok számolva, így paráztam mikor a 12 hetes uh-t nekem a 9. hét felénél csinálták meg... de úgy voltam vele hogy úgyis minden rendben van, nem érdkekel.
Aztán most is rámhozták a frászt mert az afp eredményemet nem csinálták meg korán lett levéve... de aztán mégegyszer levették és remélem most már jó lesz
innentől remélem nem lesz már semmi ilyen gáz, hiszen a két legfontosabb vizsgálaton túl vagyunk :)
de most már tényleg csodálatos
kb két hete volt egy kiborulásom, mert nekem elég hamar látszódott a hasam, de nem volt teljes babás has inkább hájas szerű... és volt hogy kaptam az utcán rossz pillantásokat...
de már nem érdekel, én tudom hogy miért dudorodik és ez pont elég :)
valamint tegnap éreztem előszőr hogy megmozdult a baba.. ez csak az igazán csodálatos dolog :)
de szerintem hamarosan te is átéled ezt :)
na igen, hát nem tudom mikor lenne érdemes csinálnod
én heti egyszer csinálnék csak reggeliből, hátha...
Szia
sajnálom, hogy ismét nega a teszt, de drukkolok hogy ne jöjjön meg.
lehet hogy elcsúszott a peteérésed is és ezért csúszik a mensid, attól még simán lehet hogy van baba, mert még nem jelzi ki.
Az uh is kb olyan mint egy rákszűrés.. főleg mert ilyenkor (sőt a pozi teszt után is még kb a 12. hétig) hüvelyi uh van...
nem a kacsát dugja be hanem az uh fejet, tehát semmi különös
a kézi viszgálat is ugyanúgy megvan ilyenkor is egyébként..
az biza
tehát ha az 50. napon sincs semmi eredmény, szerintem pályázz el a dokihoz
én mikor mentem meg uh-zot... hogy lássa most akkor mi a csuda van, mensi előtt álunk, pé előtt, vagy már van-e baba...
én az 50. nap környékén azért elmennék már, nézzen csak utána a doki hogy most mi zajlik odabent
de van akinek 90 napos ciklusa is van...