Tetszik nektek ez az estélyiruha és ez a koktélruha, tudnátok véleményt alkotni róluk? (beszélgetés)
Mindkettő gyönyörű! Sok boldogságot Anyukádéknak!
Mindkettő nagyon tetszik, esküvőre inkább a rózsaszínt ajánlom.
Én is koszorúslány szeretnék lenni azért választottam kettő szoknyát mert amúgy ugyanúgy mint ő énis át fogok vetkőzni aztán ha értesz
Jaj meg most látom, királynői uszálya is van. Szerintem nem való.
Talán maradi vagyok, de szerintem esküvőn nem illik viselni szinte ágyékig felsliccelt ruhát.
Esküvőn olyat illik, ami nem vonja el a menyasszonyról a tekintetet, azon a napon hadd tündököljön ő a legjobban.
anyukád esküvőjére inkább a kék kellene, a rózsaszin nagyon szép, de egy kicsit koszoruslány ruhára emlékeztet.
Hűsz évvel ezelőtt voltam k.lány , rózsaszin, felül szoros alul pörgős ruhában.
Hogy hol akarom viselni őket ? Anyukám esküvőjén😄🤔
Ez is igaz. Vannak fazonok, amit nem is kellene erőltetni nagy méretben. Hiába elegáns az anyag, a minta, 52-es méretben már ormótlan, a blúzok szélessége néha nagyobb mint a hosszúsága. Komolyan, mintha vakok szabnák :(
Hol akarod viselni őket?
Mindkettőhöz hibátlan alak és megfelelő magasság kell.
A kék nekem túlzottan merész.
Olyat én is láttam. De nem csak a ruhákkal volt ott a baj, azzal is, hogy aki megrendelte, annak az alakja igencsak messze állt attól, hogy jól álljon neki a cucc.
Azt hiszem a café blogon láttam egyszer egy összeálltást, hogy milyen a katalógusképen, és hogy néz ki felvéve. Nem hiszem, hogy bárki mutatkozott azokban a ruhákban mások előtt :DDD
És általában nem is olyan a szabása mint a képeken. Láttunk már érdekes rendeléseket ugye. :D
Képen mindkettő tetszik, de ezért a pénzért nem lehet valami jó minőség.
A kék jön be, de csak ilyen vékony nőn áll jól.
Nekem a kék tetszik.
De ahhoz alakon kívül megfelelő alkalom is kell, hogy nevetesd ki magad benne.
Jó alakkal mindkettő gyönyörű.
A kék egyáltalán nem tetszik, nekem totál giccses. A rózsaszínes viszont nem rossz....
Mindkettő szép, alak kell hozzá és alkalom.
A kék így ebben a kivitelben vörösszőnyegre való.
Mindkettő szép,de a koktélruha jobban bejön.Viszont színben az estélyi nekem jobban tetszik.
Nekem mindkettő tetszik, csak olyan alak is kell hozzá.
Az estélyi magas nőn mutat igazán jól, a koktélruha jó alacsonynak is.
Számomra egyértelműen a koktélruha a nyerő.Az estélyiruha is gyönyörű,de a hosszú uszája nem tetszik./kivétel ha normál hosszúságú lenne vagyis bokáig érne,hogy a magassarkú szandál vagy cipő kilátszódjon/
Mind a kettő nagyon szép, de a rózsaszin gyönyörű.
Rozsasz5, nekem a kék nem tetszik
További ajánlott fórumok: