Tetszene ha a párod úgy szólítana, hogy : Baby Bogyó? (tudásbázis)
nálunk bogyiszlói:)))))
a bogyiszlai nem is tetszik:)
Ismerem a bogyiszlói paprikát, Szekszárdi származású vagyok :)
Felénk úgy mondják sokan, hogy bogyiszlai paprika.
Tudod, olyan jó parasztosan :))))
Jaj, engem így hívott egy kedves kollégám. Én nagyon szerettem :)))) Igaz, ehhez kellett, hogy egy húron pendüljünk:)
Bogyeszka is lett belőle.
Szerintem kedves :)
Én Bubu Babának hívom a párom :D
Már maga a baby-nek szólítás is rémes, de bogyó-val kiegészítve?! Én 14 éves koromban is falnak mentem volna ekkora ízlésteleségtől!
De nem is ez a lényeg szerintem, hanem az, hogy vannak férfiak, akik kitalálnak egy becenevet, és minden nőjüket azon szólítják. Így nincs lebukás, hogy esetleg az aktuális hölgy neve nem jut éppen eszükbe, vagy véletlenül egy másik néven szólítják! Így aztán minden nőjük Mucika, Nyuszika stb. vagy Baby Bogyó.
Ez így nem becézés! Vigyázat, az más!!
Nem,már baby-től is kiráz a hideg.
Szerencsére tudja ezt rólam.:)
Szerintem nem ciki, és semmi nem ciki amit mindketten aranyosnak, jónak, vagy akár szexinek találtok!!!
Mi a párommal rengeteg becenevet használunk a másikra, mindig a helyzet adja, hogy éppen melyik a soros!! :-) Imádom ha becéz, és imádom őt becézni!!
sziasztok!
nekem volt egy barátom, mi baby-nek szólítottuk egymást.pedig én sem vagyok híve ennek, de akkor nem zavart.valahogy jól jött ki.az egész baráti társaság így hívott végül minket, sőt, egyszer egy gyros-osnál még az eladó is így szólt ki a pultból:hé baby, elkészült a gyros! :o)
igaz, akkor 20 éves voltam, de ez nem volt olyan régen, de akkor még viccesnek találtam.
szerintem nincs benne semmi rossz, ha a párod így becéz.nekem nem a cikiség jönne le belőle, hanem inkább az, hogy szeretetből mondja.
különben meg szerintem hivatalos helyen, pl az említett bankban, szerintem neki se jutna eszébe, hogy így szólítson!
Nem. Én pont így hívom a kislányaimat.
Bár még mindig jobb lenne, ha így hívna, mert engem Pancsinak hív - a Moncsiból született ez a név.
Nem szeretem, szerintetek is ciki?
További ajánlott fórumok:
- Titeket hogyan szólítanak a gyermekeid?
- Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek?
- Nem tetszenek a vörös szeplős nők!!!!
- Mit tennél. ha a párodat egy nő a telefonban cicámnak szólítaná..?
- Nem szeretem, amikor Dávid helyett Daninak szólítanak engem.
- Akik dr. Csetényihez járnak. Ha az ambulanciára hív a magán helyett uh-ra, szólítanak név szerint, vagy kell sorszám?