Tetetnél fel fogszabályzót 21 évesen, férfiként? (tudásbázis)
Amúgy a legaranyosabb élményem a fogorvosi rendelőben az volt, amikor beállított egy 40 körüli nő. Nagyon szép, ápolt, elegáns, haj, smink, minden a helyén, amolyan ügyvéd forma.
Elkezdett telefonálni, és amikor nevetett, akkor vettem észre, hogy neki is fogszabályzója van. De nehogy azt hidd, hogy valami esztétikus, dehogy! Egy igazi fém fogszabályzó alul-felül :D
Komolyan hiányoznak azok a napok. Egyszer ültem a villamoson, beszélgettem a kolléganőmmel, felszállt egy srác telefonnal, és mindkettőnkön ott virított a fém fogszabályzó. Úgy összenevettünk...:D
Imádom a fogszabályzós embereket, akár gyerek, akár felnőtt. Nekem 24 évesen lett fogszabim (igaz én lány vagyok, de ez tök lényegtelen), másfél évig volt fönt. Ma is röhögve belevágnék, nagyon élveztem azokat a hónapokat.
És akár hiszed, akár nem, a fogszabályzó szexis :D Eleve nagyon pozitív, hogy valaki ad a külsejére, és megcsináltatja a kócos fogait. És a legtöbb nő tutira rajta felejti a szemeit a fogszabályzós pasin. És nem azért, mert ciki... ;)
1. Emberre válogatja, hogy 21 évesen mennyire felnőtt, vagy sem egy férfi. Nem szerencsés általánosítani.
2. Ebben teljesen egyetértek.
Pedig egyre több fiatal felnőtt szabályoztatja a fogsorát és nagyon jól teszik.
A szabályos fogsor nem csak esztétikailag pozitív, de a fogak jó állapotának megőrzésében is segít.
"felnőtt férfi",meg a nagy frászt!
Szerintem nyugodtan tetessen fogszabit!
1. A 21 eves meg messze van a felnott ferfitol:)
2. Nem vicces, es 22 evesen szep fogsorral vigyorogni minden aron megeri. Volt egy penzugyi vezeto ismerosom, neki 30 evesen volt, es nem rohogott rajta senki.
Azert celszerubb ennel korabban atesni a dolgon, ha van ra lehetoseg.
szerintem a kusza fogsor a vicces, nem az, ha valaki tesz ellene!
AZ inkább becsülendő!
Én is ezt tanácsoltam a páromnak, mert nem mer rendesen nevetni.
Elég húzós, 300 e- lesz neki. :) Ma avolt konzultálni...d emég nem döntött, hogy győzzem meg?
Minden kifizetődő.
Most úgy gondolom igen,hogy később szépek legyenek.Inkább mint hogy egész életemben össze vissza álljanak.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Gyermek fogszabályozás
- Színtelen körömlakk, férfiként
- 25 évesen fogszabályzó...
- Volt valakinek fogszabályzója idősebb korban(20+ évesen)? mennyire használt?