Tesztek fel úgy képet közösségi oldalra, hogy aki a képen van meg se kérdezitek beleegyezik-e? (beszélgetés)
Hát elég illem tudatlan és törvény tudatlan a barátnőd :(
Még a 8 éves fiamat is megkérdezem ki tehetek e róla készült képeket a közösségi oldalamra
Érdekes egy hozzáállás, csak a jól sikerült képet lehet posztolni? :)
De a kérdésre válaszolva, nem szokásom másokkal foglalkozni, így képet se posztolok max magamról.
Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat. Ő szerinte nem szoktak az emberek "engedélyt kérni" másoktól.
Na mondom szuper, mennyi nem jól sikerült kép lehet rólam fent amiről nem tudok. :)
A macskamrol tettem mar fel, de nem kerdeztem meg. :)))
Egyebkent nem csak masrol nem teszek fel kepet, meg magamrol sem.
Es igen, illene ezeket megkerdezni, de kb senki nem teszi meg.
Nem, kivéve ha a barátnömmel vagyok rajta.
Azokat a képeket mindkettönk megosztja. :)
Én se vagyok az a szelfibubus...:D
Nekem már a műfaj is idegen, belenéz a lencsébe és vigyorog... Többre becsülök egy-egy sikerültebb pillanatképet, de nemrég rá kellett jönnöm, a fiatalok azt se tudják, mi az. :D
Pillanatképet sem teszek fel a nagyvilágnak, csak a rajta szereplő ismerősökkel osztom meg.
Ismerek olyat, aki agyonszelfizi magát, aztán csodálkozik, miért zaklatják vadidegenek. Írtam is neki, ez még a jobbik eset...
További ajánlott fórumok:
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Ha haszonélvezettel terhelt lakást mindenki beleegyezésével eladjuk, jár vmi a haszonélvezőnek?
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?