Testkontroll vagy természetes higiénia... (beszélgetés)
Szívesen segítek.
Mindjárt átolvasom még egyszer, kicsit később érek majd rá igazán. :D
írtad,hogy van még tanácsod a testkontrollra én szívesen olvasnék róla.
Akárhogyan probálkozom nem indul be a fogyás.2kg max lemegy és ott vége is.Már nem tudom mit kellene csinálnom.
Igen, én sem helyeslem feltétlenül az utólagos szerkesztési lehetőséget.
Inkább igyekszem jobban odafigyelni. Ez a hiba most nagyon kínos, mert pont az ellenkezője maradt egy átfogalmazás után a szövegben annak, amit akartam, de csak az én hibám, átolvashattam volna még figyelmesebben. Ez így sajnos totál marhaság lett éppen. :D
Remélem azért visszajön még a kérdező és legalább elolvassa...ha nem is válaszol egy ilyen "összevissza beszélő"-nek.
Jaj, most látom, ez hatalmas elírás!!! Köszönöm, hogy figyelmeztettél, ellenkezőjét írtam annak, amit akartam.
Rémes, hogy itt nem lehet utólag javítani.
Nem értem, mert nem írtál vesszőt.
A lassú felszívódású szénhidrátok valóban telítenek, emellett sok értékes egyebet is tartalmaznak. (Növényi fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, sók).
Én is éppen ezek fogyasztását ajánlom!
Köszönöm! Nagyon örülök, hogy elfogadod a véleményem!
Én ezelőtt, egyben még jóval a net előtti időkben kitapasztaltam (akkor volt 5-6 kg túlsúlyom, és előtte sportoltam), hogy mese nincs, a szükségletet be kell vinni a megfelelő arányokban. Azaz a napi kalóriaszükséglet mellett fehérjéből, zsírból is a megfelelő adagot, a szénhidrátot pedig a lassú felszívódásúak mellőzésével, szintén a magfelelő arányban.
Amikor két évvel ezelőtt végre eljutott a tudatomig, hogy meghíztam, de nagyon, akkor automatikusan ezt a számolgatást kezdtem újra, mozogni pedig amennyit bírtam, naponta pár perceket inkább gyakrabban, és nagyon óvatosan.
Pár hónap után véletlenül szereztem tudomást a Kalóriabázisról, és azóta ott vezetem, mit esze, egy-egy nap, mert nem nekem kell számolni a nap végén.
Már azóta is nagyon sok funkcióval bővült az oldal, a fórumon rengeteg segítséget kap bárki, aki tanácsot kér.
Sajnos az átkapcsolás mikéntjét még nem tudjuk. Valószínűleg mindenkinél más. Engem az motivált a leginkább, hogy láttam a huszonéves fiam szemében az aggódást, és nem akartam, hogy neki kelljen ápolnia, satöbbi. Ha látnád, most mennyire büszkén csillog a szeme!
Enni a saját adataid (kor, nem, magasság, életmód, jelenlegi súly) szerinti mértékben kell, általában napi 1400 Kcal alatt nem szabad enni, annyit még én is eszem a 150 centimmel és most már 50 kilómmal.
Agyalni lehet a napi kaján, de enni ettől még nem kell.
Sokat segítenek az egészséges trükkök a zabpehely és zabkorpa-reggeli, tejjel és gyümölccsel, rá egy jó adag tea...372 kcal volt az enyém ma.
Ezer tanácsom van még. Hogy a testkontroll nem annyira marhaság, mint a többi, de nem szabad egyoldalúan enni, mert a szervezet hiányt észlel, és jó esetben csak bepótolja, de duplán. Rosszabb esetben hiánytünetek jelentkeznek...
Elfogadom amit írsz!Te milyen módszert alkalmaztál?Mindenből keveset?
Úgy érzem rengeteget foglalkozom vele és azt veszem észre,hogy reggelinél már azon agyalok mi lesz a következő étkezés.A agyamat kell átállítani.Hogyan?
Nincs igazad, de nyilván nem hagyod meggyőzni magad.
Ismételgeted ugyanazokat a fogyókúrákat, amik csak átmeneti sikert hoznak, azaz ezek szerint nem hatnak.
Normális fogyási módszerrel tartós sikert lehet elérni, de azok nem megfelelőek a számodra...
"nem igazán tudok betartani...a megfelelő kcal mennyiség rengetegnek tűnik...muszáj drasztikusabb megoldást alkalmazni"
Maradsz állandó fogyózó. Én leadtam 25 kg-t és maradok az egészséges súlyomnál.
Ha már egyszer visszahíztál utána, akkor miért hiszed sikeresnek a módszert?
Hoppácska,ezt nem ide szerettem volna írni:))
Bocs
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Melyik műcici a szebb? A Voksán Virágos vagy a természetes hatású?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- BPD 100 fölött! Természetes szülés vagy császár?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Próbálta valaki a természetes higiénia szerinti életmódot?