Testen kívüli élmény? (beszélgetés)
Hááát, tényleg nem...
Azért van, mert nem volt melletted senki hozzáértő, aki energetikailag levédett volna a külső és a saját dolgaidtól.
Más lesz, ha van aki vezessen.
A saját dolgaidat úgy értem, hogy védelem nélkül láthatsz, tapasztalhatsz olyat, amire még nem vagy készen, hiába élted át már egyszer.
Nem lesz semmi gond:)
Csak annyi kerül a tudatodba, amennyihez erőd van.
De majd ő is elmond minden fontosat:)
Lehet kérni élménybeszámolót?:)
Minél hamarabb csinálj vele valamit, mert ha nyugtalanul alszol, az egészséged láthatja kárát.
Szar ez a dolog, mi a párommal mindketten úgy vagyunk éjjel, hogy az elööszobát igyekszünk kerülni. Mikor kiderült, hogy nemcsak én vagyok így vele, ugyanis épp meséltem, hogy alig mertem kimenni a mosdóba, meg is szidott, miért nem ébresztettem fel. De csak pár napja van ez így.
Bizti elmúlik.
Egyszer még pár éve volt ilyen félöös éjszakánk.
Az mondjuk nagyon durva volt. Èreztük, hogy nem ketten vagyunk és féltünk. Aztán másnap kiderült, a nagymamám kómába került, bár nem tudhatom, van-e összefüggés.
Ha érdekel, ki tudott nekünk segíteni, szívesen megírom priviben, ketten nem tudtuk volna megoldani...
most nyitott valaki fórumot. Ès ha megbeszélnétek egymással a gondjaitokat?
Aztán nemsokára világosodik, alszol egy jót, mikor már félni sem b´írsz
mondogasd,hogy
om mani peme hung...sokáig, akár fél óra, vagy több.
semmi rossz nem történhet. Hidd el.
Maradnék, de ha korán kell kelnem, ízületi fájdalmaim vannak és reggel orgonálok, így veszélyes, ha nem tudok megmozdítani ujjakat.
De úgy segítenék most...
Figyi, nem lehet, hogy egyszerüüen akkor fordul elöö, ha nem pihent állapotban (azaz gépnél, filmen) fekszel le?
Máskor feküdj le, mikor a többiek még ébren vannak, most meg fáraszd ki Magad...
Vagy menj fel chatre és keress valami normális beszélgetööpartnert, vagy...
Van 3 lakótársam, de csak egy van itthon, szerintem már ő is alszik...
közben olvasgattam a neten ...és sokan beszámolnak erről a bizonyos morajló hangokról, meg a rázkódásról, remegésről, szívdobogásról... valaki azt írja hogy ez akkor következik be, ha ellenszegülök ennek a folyamatnak...
:S ...én a testemben akarok maradni :)))
valaki azt írja csodálatos dolog, de nekem egyáltalán nem az volt :S
Tök ijesztő, mert mindig ez a fura érzés ( az álmaimban mindig kapaszkodok valamiben, ami a levegőben tart, vagy repülök vele, és mindig félek, hogy leesek, tériszonyom van közben stb.)ez az egyik amit nem értek... :D
de ez az "elszállós-remegős-szívdobogós-ájulós"... ez volt a csúcs, én ilyet még nem éreztem, és nem hallottam még soha ilyen hangot...ezt nem lehet egy szóval leírni. a zuhanást mindenki ismeri... ez borzasztóbb sokkal, leírni nem tudom. Ilyen húzó érzést is éreztem közben, a fejemnél és a mellkasomnál...de nem a fejemet húzták, hanem mintha belőle húztak volna valamit... azért vagyok amúgy fent még, mert félek elaludni :S
nna, elööbb lefagytam.
csak még annyi, hogy Anyukád megvédett:)
Ès hogy sajnálom, de tanácsot nem adhatok, mert nem vagyok benne tapasztalt, nem tudhatom, mi a teendöö.
AMúgy utazáson én is voltam, de nem félelem miatt. Kíváncsiság. Nekem az nem volt megrázó, persze értelek, mi a szitu.
Szerintem próbáld ki, de ne most, hanem mikor valaki lelki mankót találsz, aki melletted lesz és bízhatsz benne. Ès kicsit ért az ilyen fájdalmak feloldásának a nyelvén.
cycuuu, nem irigyellek.
Nem egyre gyakoribb ez a rengeteg félelem az emberekben???
Most, hogy mondod, lehet, kezdem érteni egy régi álmomat...:(
Apám mindig szigorú volt és ha ideges, nagy hangon kiabált, mindig gombóc volt a torkomban, de a következöö nem jellemzöö, szóval védett-óvott, nem értettem, miért álmodhattam ilyet:
10 éves lehettem, mikor azt álmodtam, megcsókolt és erööltette. Izzadva és könnyezve, szívdobogva ébredtem fel. Semmit nem ért az alvás. De az ilyet(csók) nem is értettem... Persze, létezik a gyerekszerelem, meg a kisgyerek ösztönösen felfedezi magát akár korán is, de felnööttszerelem képiesítése nem volt az agyamban.
Talán elöözöö életben nem lehetett valami kellemes kapcsolódásunk? Abban az álomban nagyon negatívat éreztem iránta:(
Neked is jóéjt! Köszi a kommenteket!
További élménybeszámolókat várom :)
Köszönöm! Igen, Mihállyal szoktam együtt dolgozni. A jó múltkorában kértem is tőle segítséget, hogy tartsa már kinn ezeket a dolgokat a lakáson.
De voltam egy látónál, aki mondta, hogy a lakásunk átjáróház. :O
És gondolom Mihálytól sem elég egy-egy alkalommal kérni.
Ha hiszel bennük, kérd Michael és/vagy Rafael arkangyalt elalvás előtt, hogy ne engedjenek a házba/lakásba negatív energiát és segítsenek nyugodt alváshoz.
Ha nem hiszel a létezésükben, segítségükben, képzeld el elalvás előtt, hogy a szobádat fehér fény árasztja el ami minden rosszat kiszorít onnan.
Hát az tény, hogy az utaztatás nem egy kellemes élmény, mert csak olyat látunk-érzékelünk, amivel még dolgunk van ezen életünkben és ez legtöbbször nem boldog emlékek miatt van...
Én is tervezem egy ideje, és biztosan sort kerítek rá.
A tanárom I-es és II-es szintű technikákkal dolgozik, az egyesnél nem látod mi történt, csak tudatodba kerül, amit van erőd elviselni, a kettesnél már nincs "korlát". És közben éber vagy.
Nekem is előző élet ugrott be.
Mostanában van. Mindig valami szellem az álmomban hozzámér. Kirohanok az előszobába, de a fura az, hogy valami mindig más egy kicsit. Próbálok segítségért kiáltani, hívni a Páromat, de nem bírok megszólalni. Aztán zsibbadva magamhoz térek az ágyon.
Nekem már két komolyabb ilyen "álmom" volt. Azt egy másik honlapon le is írtam.
Bocs, egy kérdés. Nem a hátadon feküdtél véletlen?