Testbeszéd férfi és nő között (beszélgetés)
Nézd, felőlem ebbe az irányba is elmehet a fórum, engem nem zavar! :) Csak az indítóját sajnálom.
ízlések és pofonok, ha te ezt szereted. :)
Attól még, hogy nem tudunk rá válaszolni, a kérdés jogos. Lehet másnak nem, de nekem pl eléggé fejfájást okoz, ha félreértem mások jeleit. Lehet különcnek gondolni, de számomra van létjogosultsága a témának.
Az a gond, hogy ez embertípusra válogatja. Nem lehet rá általános formulát adni. Ami másnak teljesen természetes dolog, attól érezhetem úgy magam mintha ki lennék tüntetve, és fordítva.
Ez jóóó, én mindig azt hittem, az én értékrendemmel van némi probléma. Néha, bizonyos dolgokban. Szóval nem mindig, ennek örülök. :)
Jaa, semmi rockfesztivál meg ilyenek. Néha elegem van az itthonlétből, amit egyébként szeretek, így fogom magam és lelépek, jó messzire, kikapcsolom a telefonomat, és élem világomat. Jövő héten is megyek, már nem bírok magammal. :))
Azt nem mondtam, hogy imádok, sokat vagyok itt, nincs kihez szólnom, és általában szófosásom is van. :) Van mikor eltűnök turnézni pár napra. Ha úgy alakul, hogy jól alakul. ;)
ui: még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezt gúnyból írtad-e? Mindenesetre válaszoltam, őszintén. ;)
Még fiatalka vagy :)
Én, van hogy naponta...ha olyan helyen járok :)
A nő felé fordul, szóval ha egymás mellett ülnek akkor teljes tesével a nő felé fordul, tág a pupillája, de lehet látni ezt a viselkedésén, pl. alig bírja megállni, hogy valahogy hozzádérjen. A hajadhoz hozzáér, a kezedhez, stb.
Arckifejezésvől is meg lehet állapítani szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- "Létezik-e férfi és nő között barátság, és ha nem, miért nem?"
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?