Természetes alapú sampont és tisztálkodó szert szeretnék vásárolni, de mégis hol?És milyet? (tudásbázis)
Én a netről szoktam rendelni a shea vajas oldalról shea vajat,mi szeretjük testápolónak,szappannal fürdünk,olíva olajossal amiben semmi káros cucc nincs.
A Müllerben is van egy két termék ami szintén vegyszermentes.De nagyon meg kell nézni mert van egy csomó dolog amire ráirják,hogy natúr meg bio de attól még sajna tele van káros anyaggal.
Próbáld ki a tojássampont!
Méreganyagoktól mentes, természetes összetevőkből áll. [link]
Szia!
Ajánlom a körömvirágsampont, szappant és balzsamot - ezeket gyógynövényboltban kapod meg. A balzsam rengeteg problémára jó, egyetlen gond vele, hogy csak otthon vagy éjszaka jó használni, mert viaszos állagú, és baromira fénylik tőle a bőr (de nem lesz zsíros!)Nézz utána neten, mennyi mindenre jók! Többféle márka van, némelyikből létezik jó nagy kiszerelés, és egyáltalán nem drága! Ezerszer többet érnek, mint az agyonillatosított, csodasamponok és kenceficék!
Üdv
Üdv
én szeretem a lush-t, de azért meg kell nézni az ő termékeiket is, mert csak néhányban nincsenek káros anyagok.
amúgy a honlapon fent van minden termék részletes összetétele, érdemes tájékozódni vásárlás előtt. (illetve ott weben is lehet rendelni, ha nincs közelben bolt)
A Lush természetes alapanyagú szappanokat,tusfürdóket, stb- forgalmaz.
Teljesen jó dolgaik vannak. Nem tudom, hogy Keszthelyen van-e boltjuk.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hol tudnék lósampont vásárolni, "sima" állatos boltban lehet, vagy csak lovasboltban?
- 100%-ban természetes összetevőjű sampont keresek zsíros hajamra, és zsíros, mitesszeres bőrömre.Tudtok segíteni?14 éves vagyok.
- Hol tudok Garnier Fructis életteli szőke sampont vásárolni?