Terhességi hányinger, kinek mikor múlt el? (beszélgetés)
Szia!
Az terhességenként változó, van, aki az elsőt végighányja, a másodiknál meg semmi. Szóval még csak nem is egyénenként változó. Gyakorlatilag bármi lehetséges.
8 hetes pocakos vagyok a második gyerkőcömmel.
Az elsővel voltak nagy hányingerek, valahogy kibírtam őket.
Most a másodikkal is előjönnek, de már azóta ismerek egy természetgyógyász módszert, az ÉFT-t (Érzelmi Felszabadítás Technika), megkezelem magamat vele és elmúlik a hányinger.
Szia!
Nekem úgy kb. a 2. hónaptól volt és a terhességem feléig tartott. Nem volt egyszerű, de szerencsére kibírható volt. Bár amikor jóízűen ettem amit megkívántam és egyik pillanatról a másikra elkezdtem tőle öklendezni, holott éhes voltam, az nagyon rossz volt! :)
Én is így voltam a fiammal. Állandó hányás, gyengeség, ájulásérzés.... sajnos nekem sem tartozik a terhesség életem legszebb élménye közé :(
Sőt még most is minden porcikám tiltakozik egy újabb terhesség ellen. A szülést meg már rég elfelejtettem.
Nem volt mi elmúljon. :)
Három pocaklakóm is volt, de egyiknél sem éreztem még csak egy ici-pici émelygést sem.
A hányinger nekem megvolt szinte egész végig...:(((
Amit nem ehettem, mert attól rögtön hánytam: levesek, tea, tehát meleg löttyös ételeket, italokat...
Szia!
Én a 12. hetet kezdtem most, egyszer sem hánytam, max. hányinger, de az sem volt vészes. Két kezemen meg tudom számolni,hányszor éreztem hányingert. Talán kétszer volt erősebb, amikor nem mertem miatta elindulni itthonról. Ez kb. a 11. hét elejéig tartott.
nekem a 7. héttől kb a 12-13-ig tartott.
kitartás :))))
Szia!
Az első babámnál a 36.hétig hánytam :-(
A második babámnál összesen 3* :-)
jujj de nagyon jó hogy már a 4. babyd lesz
hatalmas gratula ilyen sok gyerkőchöz :)
nekem ahogy a ngykönyvben meg van írva ahogy a 12 . hetet elértem elmúlt
de biztos hogy mindenkinél változó
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Használt valakinek homeopátiás szer terhességi hányingerre?