Terhesség vagy menstruáció? (beszélgetés)
Utolsó menstruáció április 23-26ig tartott. Párommal csak április 30án voltunk együtt. Rá kb 1.5 hétre mellfájdalom jelentkezett ami eltartott egészen május 18ig. A következő menstruáció május 20an kellett volna. Én minden hónapban menstruáció előtt 3-4 nappal barnázok ami a menstruáció napján véresre vált.
Most azonban egy nagyon kicsi barnás pötty lett 19en a tisztasági betèten. A mai napig van barnás folyásom. Ami bár több lett nagyon minimális vérrel. Értsètek úgy hogy a tamponnak a negyede olyan körülbelül ès inkább barnás. Bocsánat hogy ilyen részletesen írom le.
Május 19en délután csináltam tesztet ami negatív lett.
De soha nem volt ilyen velem mióta megvan a menstruáciom hogy nem jön meg rendesen.
Van már 2 gyerekem de mikor velük lettem terhes akkor nem jött ilyen barnás sem az esetleges menstruáció idején.
Bár mindkét terhességem elején (az elsőnèl kb a 7-8.heten vèreztem kicsit. A másodiknál meg a 12-14.heten. akkor azt mondták hogy hematoma miatt.)
Természetesen ha ilyen marad a barnázás akkor megyek orvoshoz.
Köszönöm szépen ha segítsetek mert jelenleg nem igazán értem mi történik velem.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Stressztől vagy terhességtől késik a menstruációm?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- Túl korai a terhességi teszt? Beágyazódás vagy menstruáció előjele?
- Azalia mellett menstruáció kimaradás avagy terhesség?
- Terhesség vagy menstruáció?