Én ittam is, szakértő javaslatára. Hol olvastad, hogy palástfüvet nem szabad? Azon kívül, hogy a józan ész azt diktálja, hogy szakember javaslata nélkül saját szakállra terhesen semmit se inkább. Én is ez utóbbi elvet vallom, mert minden ember más, másképp reagál ugyanarra a dologra is, de ez ésszerű óvatosság, és nem arról van szó, hogy a palástfűben a magzatra káros anyag lenne. Enyhe hajfogó hatása van, ezért ha székrekedésre vagy hajlamos terhesség idején, akkor nem jó választás.
Szia en ittam tovabb bar kaptam utroestant is. nekem egy veteles volt előtte, de ir ilyesmi gondom nincs kopp, s nem tudom olyankor mennyibben mas. En azt gondolom egy csesze tea ha nem is segit de artani nem arthat egy eleteros terhessegnek
Én ittam mindkettőt, meg még barátcserjét is szedtem. Amint kiderült a terhességem, abbahagytam. Ha gond van (pecsételés stb.), inkább kérj a dokitól segítséget. Ő biztos jobbat mond, ért hozzá. Boldog babavárást. :)
A legjobb lenne gyógynövényszakértő tanácsát kikérned. Minden esetre a cickafark ilyenkor szigorúan tilos, a palástfű napi egy csészével mehet a 12. hétig, progeszteron-szerű hatása miatt.
Ciklus helyreállítása miatt egy hónapog ittam a cickafark, majd palástfű teát. Viszont babát várok és nem tudom, hogy folytassam-e.
PCOSem van gyenge IR-el, ami miatt nem volt menstruációm és a merckformin előtt már ittam a teákat. És persze sikerült! Lehet jót tenne a hormonjaimnak továbbra is. Folytassam?