Terhesség alatti méhszáj polip (beszélgetés)
Nekem azt mondta az orvosom sok kicsi polipom van es mutettel altatassal leszedi. Amikor 1 het mulva mentem a megbeszelt idopontban tok hulyenek nezett hogy ilyesmivel nem altatnak. Amikor "benezett" mondta :"mostmar tudom miert mondtam hogy altatni foglak". Jopofa, igaz? A masik meg szenvedjen! Azert mert nem a huvelyfalon vol(gondolom ez a gyakoribb) hanem a mehszajon. De megcsinalta ugy es tuleltem.
Ez az en esetem volt , veled lehet mas a helyzet!
Sziasztok!
8 hete szültem, és a hat hetes kontrollon a dokim közölte velem, hogy polipom van, és le kellene majd valamikor műteni. Azt mondta a szüléstől alakult ki. Nagyon megijesztett, mert állítólag egész kicsi, de akkor hogyhogy altatásban akarja végezni ezt a műtétet? Volt már valakinek ilyen műtétje?
szia!
Nekem szu;es utan alakult ki a polip a mehszajon a varras miatt es szules utan 3 honappal legettek.
A 6 hetes kontrollon mar volt 1 kivul azt lekapartak aztan tovabb vereztem es amikor visszamentem talatak belul is sok kicsi polipot. Mostmar fel eves lesz a babam de amiota legettek semmi problemam nincs!
Az orvosod mit mond?
További ajánlott fórumok:
- Görcsök terhesség alatt, rövidebb méhszáj
- Volt már valakinek méhszáj varrás terhesség megtartás miatt?
- Méhszáj a terhesség alatt
- Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- Terhesség alatt polip a méhszájon