Terhesen Disneylandben (beszélgetés)
En 6 hetes terhesen jartam meg. Ahol ki volt irva, hogy terhesen nem ajanlott, azt kihagytam, majd a gyerkoccel visszamegyunk meg egyszer es ujra vegigjarjuk az osszes hullamvasutat egyutt...
A sorbanallas a nyar kozepen nem volt kellemes nekem sem, de nem a suly, hanem a szinte minszos vernyomas miatt.
Mi szinte alig tudtunk fenykepeszkedni, mert az Eurodisney-ben nem jarkalnak korbe a figurak, ugy, mint amerikaban. Ha egyszer-egyszer belebotlottunk "valakibe" akkor is csak 10 percet adtak, hogy legalabb 100 gyerekfenykep keszuljon. Szinte harcolni kellett erte.
Osszessegeben, jol ereztuk magunkat, de ha legkozelebb megyunk, akkor Florida, vagy California lesz az ugybol.
:)
Hajajj ha már most 3 hónapos terhessen,gond a sorbanállás akkor mi lesz később?:)
Majd ha nagy pocija lesz,stb...
Sziasztok
megjártuk disneylandet. semmi gond nem volt. nem azzal van gond hogy hullámvasút meg ilyenek hanem a sorbanállás kikészítőbb szerintem egy terhes nőnek.:) egyébként jó volt nagyon. a hullámvasutaknál ott van hogy terhesen nem ajánlott de minden más élvezhető volt számára is.
Szia!
Én is 3 hónapos terhesen voltam ott, és az oda-vissza kocsikázáson kívül mindent nagyon jól bírtam, semmi gondom nem volt, nagyon élveztem!
Na azért a disneyland nem egy drogos buli :) ne keverjük össze :D Menjen el,és érezze jól magát.Ilyen alapon maradjon a 4 fal között...
Hullámvasút:inkább ne,legalábbis én terhesen nem merném.
de,ha felüll rá.
De amíg csak 3 hónapos a terhesség és a pocakban van addig nem.
A terhesség nem betegség.
Szerintem van 1-2 dolog, ami árthat a kicsinek.
Azt nem értem minek olyan embernek gyerek, aki még nem élte ki magát vagy miért nem várja meg azt, hogy a gyereke megnőjön és mennek el együtt.
Miért ne mehetne?:)
Sőt még jól is érezheti magát:)
Terhesség alatt azt is szabad,sőt kötelezővé tenném!
(azt hogy valaki jól érezze magát)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Kinect Xbox-os játékokat miért nem fordítják le magyarra? Disneyland Adventures-ben tud valaki segíteni?
- Tudtok normális szállást Párizsban a Beauvais repülőtér és Disneyland között?