Kinect Xbox-os játékokat miért nem fordítják le magyarra? Disneyland Adventures-ben tud valaki segíteni? (tudásbázis)
én meg pont csak jókat olvastam róla, mármint elemzőktől, hogy mennyire csúcsszuper játék...mert én is utána szoktam nézni annak, amit veszek
egyébként a másik fele, hogy miért nem fordítják le, csak egy szimpla kérdés volt, hogy nem értem, ha már ennyibe kerül, miért nem szinkronizálják, mint egy sima dvd-t.
Ha megkérdezted volna előtte, vagy a neten fórumokon utánanéztél volna, biztos hogy nem vetted volna meg.
Még régebben néztem én is ezt a játékot, de annyi rosszat írtak róla inkább nem vettem meg. Állítólag annyi beállítgatni való van minden alkalommal, hogy a gyerekek nagyon hamar megunják, és nem szeretnek játszani vele.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de én is állati drágának tartom ezeket a játékokat. Nekünk csak az a kettő van, amit a géphez adtak ajándékba.
sziasztok!
tudna valaki segíteni a Disneyland Adventures kinect xboxos játék navigálásában? A játékokat hol találom? egyelőre egy figura jött be, hogy találjam meg Donald autogrammját...
Amúgy ki vagyok akadva, ennyi pénzért miért nem szinkronizálják, mint a dvd-ket? szegény gyerek egy mukkot sem ért az egészből...
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Olyan játékokat, társasjátékokat keresek, melyekkel egy 4-5 éves gyermek pszichés fejlődését lehet segíteni
- Csapatépítő jellegű játékokat keresek negyedikeseknek! (osztálykirándulásra)
- Felnőtt szülinapi bulira szórakoztató játékokat keresek
- Terhesen Disneylandben
- Online játékokat keresek