Teológiát kellett volna tanulnom. Lehettem volna főpapnő... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Èn is hittanra járatom a gyerekem.
De sokkal kevesebb gyerek jár ilyen-olyan hittanra mint etikára.
A róka is hisz abban, hogy ma este végre tele lesz a bendője...))
Higgyen mindenki abban amiben akar...
Mifelènk fèlig sincs a templom,abból is 1 azaz egy fiatal pár van-ha van. Mert a fiatalok max egy kihirdetès miatt ülnek vègig egy istentisztelet. Igen, református vagyok.
El nem hiszem, hogy más városokban ez máskèpp van!
Teljesen elutasítom.
Emellett vállalom is,ha itt lennèl szemtől szemben is vállalnám.
Ha neked bejött szuper,de a legtöbb gyereknek mindez halálosan unalmas.
Sőt! A legtöbb felnőttnek is!
Teljesen egyetértünk, mert én is így gondolom.
Nekem a tolerancia másokkal szemben nagyon fontos.
A tükörnek se kell hazudnia.
Nincsenek ráncaim, a súlyom is teljesen átlagos.
A hajam sem hullik, a szakállam meg már régen hófehér.
:) pedig milyen jó lenne ha néha hazudna. Mondjuk a kilókkal vagy ráncokkal kapcsolatban...vagy a kihullott hajammal kapcsolatban. Milyen jó lenne, ha nem a fejbőrőmet kéne nézegetnem.
Akkor te onnan származol. A genetika kutatás egy nagyon izgalmas terület. A férjem sokat foglalkozik vele főleg állatokon. A tudomány fejlettsége az élet része és nagyon örülnék ha mondjuk a rák ellenszerét felfedeznék. Olvastam most egy orvosi disszertációt arról, hogy ha kemót kapsz vagy kezelést próbálj meg minnél több mozgást végezni, mert sejtszinten aktivizálódnak a falósejtek amik eltávolítják (megeszik) a rákos sejteket. Mindegy eltértem a tárgytól. Szerintem mindegy honnan származunk vagy ki hogy értelmezi. Ez egy semmibe vivő vita. Próbáljuk meg szeretni és tisztelni azokat akik körbe vesznek minket. Én így gondolom.
Belenéztem a fürdőm tükrébe, és megállapítottam, hogy én biztosan a majomtól származom.
Mert a tükör nem hazudik de nem is kuncog.
Szerintem rendben van, hogy elutasítod. Megteheted, hogy elutasítsd. Biztos meg van az oka, hogy te így gondolod és értelmezed a világot.
Ha itt állnál előttem se mondanék most. Sőt most sült ki a kalácsom, ami egy kicsit túltkelt és megkínálnálak.
Én sose tartottam fernek, hogy megítélnek azért, mert hiszek miközben én senkit se bántok azért ahogy gondolkozik.
Kicsit elszomorít, hogy olyat sokat fókuszálunk arra ami elválaszt minket embereket. Pedig sokkal több van szerintem ami összeköt. Ha nem a hit, akkor az alapvető emberség, a gyászban megélt fájdalom, a születésben való csoda, a gyógyulásban való remény...stb.
Az evolúció mièrt lenne majmok bolygója??
Mèg mindig jobb a tudomány, mint az agymosott mese.
Én is így gondolom. Mégis te erőltetted Violet18-ra a véleményed. 😂
No mindegy. Peace out.
Tipikus példa arra, amikor egy hívő másokra erőszakolja a hitét.
“Isten gyermekei vagyunk”-Jah. Szerinted.
Mások szerint meg nincs Isten.