Ennek a vitaminnak melyik összetevőjétől lehettem rosszul? (tudásbázis kérdés)
Éhgyomorra sosem veszünk be vitamint, mert ez a vége!
Egyél, és utána vedd be, semmi bajod nem lesz.
Én is, jó hogy írtad!:D
Kivagyok ettől a szaladgáljunk mindenert orvoshoz szövegtől. Aztán lesünk hogy miért nincs időpont se ide se oda….
Na rá néztem arra amit szedtem. Hát persze, hogy írjak is a hányingert, hányás, rosszullétet attól amitől én is.
Köszönöm a tippet!
Köszönöm, na annak utána sem néztem.
A vasra gyanakodtam, mert, hogy az zsírban feloldodó és lehet azért "nem esett jól" éhgyomorra.
Gondoltam hátha más is járt már hasonlóan.
Sziasztok.
Régen szedtem egy szépség vitamint, az bevált, de aztán ugyanazon márka erősebb vitaminjára váltottam.
Nem szedtem túl sokáig, hamar rosszul lettem tőle és aztán rá két napra megint, órákig iszonyú gyomorfajdalom, ki is hánytam mindkétszer.
Igaz, éhgyomorra vettem be, ami tudom, hogy nem ajánlatos.
A-vitamin - 1800 μg (225%)
B-12 vitamin - 20 μg (800%)
B-6 vitamin - 5 mg (357%)
Cink - 16 mg (160%)
C-vitamin - 50 mg (63%)
D- vitamin - 3 μg (60%)
Folát - Folátot bár nem tartalmaz a termék, de Folsavat igen. Mindkettő a B9 vitamin 2 különböző formája.
Réz - 1,1 mg (110%)
Szelén- 80 μg (145%)
Vas- 15 mg (107%)
Ez a plusz 5 összetevő ami az előzőben nem volt.
Szelén
Cink
Jód
Réz
Vas
Igazából ez már régen volt, megint megpróbálkoznék egy másik komplex vitaminnal, csak kicsit félek.
További ajánlott fórumok:
- Bébisamponokat miért árulnak káros összetevőkkel?
- A Lenkei életerő alap vitaminnal kapcsolatos tapasztalatok?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Te olvasod a vásárolt termékek összetevőit? Az E tartosítószerekről tudtok valami érthető szakirodalmat?
- Szerintetek hatékony, ha egyénileg keverjük össze egy gyógytea keverék összetevőit?
- Recept néhány összetevőből