Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni? (beszélgetős fórum)
Hát,vasárnap mondta ugyan a rádió,hogy futóverseny,meg lezárások,de azt nem,hogy ez pl. a Nyugati környékét is érintheti...
Előbb indultam,de a lányomat vonathoz kellett vinni,jegye sem volt,és kiegyenesedett a hajam,amikor a körúton nem tudtam lefordulni az állomás parkolója felé,mert a rendőr visszafordított a Margit híd irányába,a körútra....
Nagyon dühös lettem,de aztán sikerült egy viszonylag közeli parkolóban megállni,bár azzal a beállással,amit utálok,hosszában hátrafelé,2 kocsi közé..:(
Elkerülöm Pestet,hacsak lehet,de ma is mennem kell Érd felől a 2-es útra-nem lehet kikerülni,hogy bemenjek..!
130 a megengedett! 150km az menny idö?
ha még a nemradaros 135 öt tartom a Buzára is beérek a Józsefattilán 70perc alatt szabályosan.
Ez az.
A vidékiek mind alsxanak az utakon.Ezért gond nekik a pesti közlekedés.
Én nemrég jártam Firenzében, öt három sávban ment 5 autó, meg rengeteg robogó, motor... Piros lámpánál nem állnak meg, ha te megállsz szétdudálnak. Na ott paráztam rendesen. És állítólag délebbre még rosszabb. Miután hazaértem, hálát adtam a sorsnak, hogy itt Budapesten ilyen nyugis a közlekedés. Csak viszonyítás kérdése. :-)
Mikor Egerben voltam, ott meg csodálkoztam, hogy nem alszanak el az utakon.
Nekem most lesz egyéves a jogsim, most a nyáron válaltam be haza Erdélybe s vissza, a legjobban Kolozsvár izzasztott meg, hiába éltem ott sokat, sosem sofőrként.Egyedül nem is lennék parás, de a kisfiammmal voltam, olyankor nagyobb a felelőség meg minden. Azelőtt leghosszabb Debrecen táv volt.nekem is úgy kezdődött, hogy párom nem tudott jönni, másik alternatíva buszozás pici gyerekkel vagy vonat 4 átszállással. Első fél óra után mér nem izgulok., legalábbis én . Pesten meg akkor nehéz, ha nem tudod hova hogy akarsz menni,ha kell lessed a sávokat, utcákat. Meg én sok olyannal találkozok itt mindig aki csakazértis be akar férni eléd, megelőz ahol cm-re fér el, elindul amint sárga, meg a parkolás ami gáz eléggé.
Én az első utjaimnál kiirtam messre, fb-ra hogy mikor honnan hova megyek s van helyem, ha nem is jogsis akad legalább nem vagy egyedül.
Jujjjj.ne...
Az a kedvencem., jaa és a fehér.
Elég baj az nekem :)
Pár kocsit elnyüttem.a pesti aszfalton. Nemsokan ismerik úgy mint én.
Nemis volt gond Brüsszel.Paris.Iskenderun.Izmir vagy Stanbul...Söt a nagy SZU.sem.
Akit Pest tanít....
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok?
- Tudnátok ajánlani Budapesten tényleg jó kozmetológust, aki nem drága?
- Angol tanuláshoz tudtok ajánlani Budapesten magántanárt vagy olyan sulit ahol tényleg használható tudáshoz segítenek hozzá?