Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok? (tudásbázis kérdés)
Hogy mi van benne???? Hát azt ne tudd meg!
Húsipari múlttal is rendelkezem, mert fiatal koromban egy rövid időre szakmaelhagyó voltam. Nos ott, mikor egyszer vezető váltás volt a készáru termelő vonalon az új vezető összehívta a munkatársakat és a következő "eligazító" székfoglaló beszédet tartotta: " Kedves kollégák! Még a Mari néni is tudja, hogy a kolbászba és a virslibe és a kenőmájasba mit kell bele tenni, hogy jó legyen. Nos én arra kérem magukat ezután, hogy engem nem érdekel, hogy mit tesznek bele ezekbe és a hasonló termékekbe, de azoknak jónak kell lenniük, a hulladék anyagainkat pedig minimálisra kell, hogy csökkentsék!!!....
Ez ezelőtt 25 évvel történt, azóta nem tudom, hogy mennyit változott a helyzet....de gyanítom hogy csak romlott a mi (fogyasztók) szemszögéből nézve....
Nem írom le, hogy a levűágott állat milyen szervei és részei is belekerültek ezekbe a termékekbe természetesen felpépesítve, mint meg nem határozható töltelék anyag, amit sokszor még a kutyának sem dobunk oda....
Az is Energia..:)
Jóllehet lakni azzal is:)
Hát, most már teljesen elvettétek a kedvem:)
Most már tényleg marad a csirke bél, vagy
hús pép, vagy mondjuk a sertés bőrke!
Ennyi finomságot...
Igen, én is tartok a sok salátától is,pláne, hogy egy ismerősöm a főiskolán érdekes dolgokat tanúlt róla! Elmondjam nektek?
És akkor holnaptól már azt sem eszünk, nem baj, majd fénnyel táplálkozhatunk :))
Az legalább biztos, hogy nem hízlal! És semmi gusztustalan nincs benne!
Hát... legfeljebb éhen halunk :(
Nem hinném, hogy a zsírtalanított kötőszövet a legrosszabb, amit egy szalámiban, májkrémben találsz.
de ha csirkét sütsz, legalább látod, hogy mit eszel.
visszatérve a tegnap estére, ma padlizsánkrémet ettem pirítóssal :))) de azt is én csináltam :)
Ááááááá, dehogynem. Idő arra van, amire szánsz :)). Két hete csináltam 30 üveg sárgabarack lekvárt.
De egy disznóból nem tudok szalámit csinálni :)).
Még a kötőszövetet sem tudnám zsírtalanítani :))
Szép csirkebeles álmokat... :D
Jó éjt!
Na megyek lefekszem, hátha álmodok valami szuper zsírszöveteset... :)
Sziasztok
Ezt meg sem eszem nincs benne zsírtalanított kötőszövet... vacak :(
Bár a zsírszövet sem lehet rossz!
:)az tuti
Megjegyzem kb az összeset be lehetne másolni, ha ezt nézném már semmit nem ehetnék:)
Beperel minket a Globus:)
(habár ő teszi ezt bele:)
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni?