Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna? (beszélgetés)
nem szinte biztos, hogy szeretője van, hanem biztos, hogy nincs neki, de mindegy is, nem ez itt a lényeg, szerintem.
De azért köszi mindenkinek a reagálást :)
igazából én sem értem...
de ez van
Szeretővel is házastársi kötelességének eleget tehetne!Nem
értem...
A gyengébbeknek, magamat is beleértve, mert nem ismertem:
"detronizált"
detronizálás jelentése. trónfosztás.
uralkodócsalád (dinasztia) törvényes eltávolítása ...
Azt hiszem, hogy ezt most nem írom be a fordítóba!
Ehhez azt hiszem nagyon aluliskolázott vagyok!
Biztos nagyon okos vagy!
Sydney J. Harris.
Nem szájni hanem szidni. És lehet hogy nő de lehet hogy akkora akkora van neki mint egy VIM-es doboz. Bár a mai genderzavaros világban ki tudja.Ami azt mutatja hogy a teremtés detronizált koronája is tud néha valami szar közhelyeset kiizzadni magából. Már majdnem olyan közhelyeset faxságot mint 'Koejjó. :-))
Remélem, ezt nem rám vonatkoztatva írtad!
A sok-sok hozzászólás alapján írtam az összegzést. Továbbra is úgy gondolom, hogy alanyunk több évnyi hezitálás után sem fog kilépni ebből a kapcsolatból. Nekem ez jött le azokból, amit idáig írt a helyzetéről.
Egyébként pedig az ő élete, és lehet, hogy csak ki akarta írni magából. Véleményeket kapott, a döntés egyedül az övé.
Ja még valami: én nem örömtelenül élem az életemet. Egyelőre nem is kell azon gondolkoznom, hogy vajon mit mulasztottam el eddig. 😊
Hát igen. Rohadt egy dolog tud lenni, amikor kötődsz valakihez, akitől viszont nem kapod meg amire testileg és lelkileg is szükséged volna. Ő nem változik.Te az elveid miatt megcsalni, elhagyni nem akarod, csak sínylődsz mellette. Tudom, erkölcstelen amit mondok, de ezt végiggondolva, azért az is igaz, hogy csak egy életünk van és azt nem szabad örömtelenül élni. Ha nem kapod meg azt amire vágysz attól akitől kéred, akinek a "dolga" lenne, akkor szerezd meg mástól.
"Az idő múltával egyre kevésbé bánjuk, amit megtettünk. De amit nem tettük meg, arra soha nincs vigasz !!! "
/Syney J. Harris - amerikai újságírono/
Te tulajdonképpen azt vártad, hogy mindenki áldás adja a szerető tartásra?
Nem tudom, hogy mit szeretnél hallani itt. Nem ismerünk téged, a férjedet se, és ha ismernénk se biztos, hogy tudnánk ilyenben tanácsot adni.
Én mondjuk el nem tudom azt képzelni, hogy bárkit megkérdezzek. Ha én nem tudnám megoldani, akkor még is ki tudná?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg én teszem tönkre a házasságát?
- Tényleg szinte minden házasságban ott a hűtlenség?
- Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata?
- Szerintetek a házasság intézménye tényleg elavult?
- "Félek" a tökéletes párkapcsolatomtól! Normális vagyok?!?!:)
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...