Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire? (tudásbázis)
Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
Nem.
Az Anyám skorpió.Nem egyhálás? milyen fonoman fogalmaz.
Bárkit megeszik(az egész életét ebédre, vacsorára sőt uzsonnára is:-)
A skorpió szerintem bárkit megeszik reggelire.
Nem egy hálás csillagjegy.
Szerintem.
Skorpiója válogatja, de mihelyt úgy igazán megkóstolja, az Ikrek úgy lelép, mintha soha ott sem lett volna.
Az Ikrek nem egy tűrő és szenvedő típus, aki tétován nézi, míg a másik szétszedi.
A skorpió jegy szülötteit a legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Miközben magáról nem szeret túl sokat elárulni, másokat képes nagyon hamar kiismerni, és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelme van, viszont abban mértéktelen, hogy képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.
A skorpió a szerelemben:
Nagyon szenvedélyes típus a szexualitás hihetetlenül fontos számára és ha szerelmes, akkor "halálosan" szerelmes. Érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottság érzését, és gyakran hiányzik belőle az "ősbizalom". Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.
Szia!
Én is ikrek vagyok skorpió aszcendenssel.Az érdekelne,hogy nálad mennyire érvényesülnek a skorpió tulajdonságok?
Na páromnál pont fordítva van . Skorpió ikrek aszcendenssel.
:-DDDD
A testvéred lány/fiú?
Az exem is kos volt--nem volt vele egyszerű élni!
Ha magamból indul ki---az "étvágyam" nem rossz!
Ez így van ahogy leírtad,csúnya példa mutatja,hogy a legfájdalmasabban hátba támadtak egyszer,hát az illető nem rakta zsebre amit kapott!A mai napig emlegeti!:DDDDD
Szerintem a skorpió "étvágyától" függ... :D
A kapcsolat szempontjából egyébként csak egy a titok (szerintem), hogy a skorpiót ne támadják hátba... ha így éri sérelem, a marása halálos!
Igazad van.
Azért biztos, hogy van az asztrológiában igazság, de az is igaz, hogy mindig a kivétel erősíti a szabályt :)
Én kos vagyok. Anyum is. Két teljesen más beállítottságú, teljesen más természetű személy!!! A génjeinkben (és aszcendensben) ott a "belcsink", amúgy minden a szereteten és a tolerancián múlik...
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Mit készítesz húsvét reggelire?
- Mit lehet készíteni reggelire, ami gyorsan megvan, és nem erős illatú (mint pl. baconos tojás)?
- Ti mit esztek reggelire?
- Te mit adsz reggelire a 13hónapos babádnak, ha már nem szoptatsz?
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?